Vidensbank

I DSAs vidensbank nedenfor arbejder vi på at samle alt tænkeligt information til at gøre det nemmere for dig at finde viden eller inspiration til udlandsstudier.  Vi håber, at det kan hjælpe dig.


Vidensbanken udvides og opdateres jævnligt, og vi vil meget gerne høre fra dig, hvis vi mangler et land eller emne, som du er interesseret i, så får vi det tilføjet snarest muligt!

Rådgivning

Sidder du med spørgsmål i forbindelse med studieophold i udlandet, som vi ikke har svaret på i vidensbanken? 

 

Der kan være mange ting at finde ud af, når man skal til udlandet for at studere. Du kan kontakte vores rådgivning ved at skrive til os på info@dsabroad.dk med dit spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe dig med vores viden og erfaringer. Du kan kontakte DSA både før, under og efter dit studieophold.

Rådgivningen er drevet af frivillige fra DSAs bestyrelse, som selv har erfaringer med at studere i udlandet. Vi stræber efter at svare indenfor 3 dage, men i perioder med mange henvendelser kan der gå længere tid.
Når du henvender dig, må du gerne give så meget information, som du kan. Det gør det nemmere for os, at forstå din situation og hjælpe dig videre.

 

For DSA+ medlemmer tilbyder vi desuden at give feedback på ansøgninger og lignende inden du sender det afsted.

Søg