I DSA er vi stolte af vores samarbejdspartnere

Indhold

Erhvervspartnerskaber

På vej...

Informations- og rådgivningspartnerskaber

Project Access

At the core of the program is 1-1 mentorship, matching you with a mentor who studies your dream degree at your dream university. Alongside the mentorship, you will join an awesome community of applicants from around the world and get access to the best content and webinars that are out there. So, what are you waiting for?

Nordic Study Abroad Community

Nordic Study Abroad Community (NSAC) is a non-profit international student community and organiser of the annual NSAC Conference, which aims to bring together and help ambitious Nordic students to study abroad. .

studysea

DSA samarbejder med StudySEA som repræsenterer anerkendte universiteter og formidler praktik for danske og internationale virksomheder og organisationer i udlandet.

edu.

DSA samarbejder med EDU, der repræsenterer 45 anerkendte universiteter - bl.a. 11 af verdens 100 bedste ifølge QS rankinglisten.​

Explorius

Explorius arbejder udelukkende med high school-programmer og lægger alt deres energi og ekspertise i dette område. Det giver dem muligheden for at imødekomme deres elever og deres forældre med den bedste kvalitet hvad angår service, viden, erfaringer samt programudbud.

UWC Danmark

UWC Danmark er en del af en international uddannelsesorganisation, der giver unge mennesker fra hele verden en unik mulighed for at mødes på tværs af landegrænser, uanset etniske, kulturelle, religiøse og sociale baggrunde.

EF

Education First hjælper dig på en livslang global rejse, gennem tilbud af udvekslingsophold, high school ophold og en lang række andre tilbud om uddannelse i Danmark og udlandet.​

SDC

Det dansk-kinesiske universitetssamarbejde Sino-Danish Center for Education and Research (SDC) gør det muligt for danske studerende at tage hele kandidatuddannelsen i Kina og komme hjem med en dobbeltgrad og en oplevelse for livet.

Politiske samarbejder

Danske Studerendes Fællesråd

Danske Studerendes Fællesråd (DSF) er en landsorganisation for studerende på videregående uddannelser i Danmark. Gennem 16 medlemsorganisationer repræsenterer DSF ca. 165.000 studerende over hele landet. Med den baggrund og i tæt kontakt med en lang række samarbejdspartnere, arbejder DSF dagligt for, at studerende får de bedste uddannelser og levevilkår. Sådan har det været siden 1932.

Danes Worldwide

Danes Worldwide er foreningen, der tager sig af udlandsdanskernes trivsel og interesser. DSA og Danes Worldwide samarbejder på en lang række områder, bl.a. en mærkesager som ligestilling af danske og internationale gymnasiaelevers muligheder for at søge til danske videregående uddannelser.

Er du vores næste samarbejdspartner?

I DSA er vi stolte af vores samarbejdspartnere og sætter stor pris på samarbejde. Hvis du ønsker at indgå et samarbejde med DSA så kontakt os.