Samarbejdspartnere

rgb-red_dw-logo-2

Danes Worldwide er foreningen, der tager sig af udlandsdanskernes trivsel og interesser. DSA og Danes Worldwide samarbejder på en lang række områder, bl.a. en  mærkesager som ligestilling af danske og internationale gymnasiaelevers muligheder for at søge til danske videregående uddannelser. 

 

 

EDU-Logotype-RGB-Color (1)

DSA samarbejder med EDU, der repræsenterer 45 anerkendte universiteter – bl.a. 11 af verdens 100 bedste ifølge QS rankinglisten.

 

 

DSA samarbejder med Legatbogen.dk om at gøre det nemmere at søge legater til udlandsstudier. Legatbogen er et gratis register over alle fonde og legater i Danmark, som drømmer om at gøre legatsøgning nemt og effektivt, og om at blive det digitale mødested, hvor de bedste ansøgere møder de rigtige fonde.

 

Samarbejdspartner på engelsk sproguddannelser

DSA udbyder i samarbejde med Cambridge Institute skræddersyede engelskkurser rettet mod akademisk engelsk. Kurserne forbereder vores medlemmer mod TOEFL/IELTS tests og har desuden specifikt fokus på akadmisk skrivning, et område som mange danske studerende har udfordringer med

 

zm87sx-j

DSA samarbejder med Djøf Going Abroad omkring netværksskabelse for studerende i udlandet.

 

UWC_DK

UWC Danmark er en del af en international uddannelsesorganisation, der giver unge mennesker fra hele verden en unik mulighed for at mødes på tværs af landegrænser, uanset etniske, kulturelle, religiøse og sociale baggrunde.

 

Studenterhuset.logo

DSA og Studenterhuset samarbejder begge for gode forhold for internationale studerende. DSA får bl.a. lov til gratis at låne lokaler hos Studenterhuset.

 

HOVEDLOGO_VISJON_ANSA

ANSA (Association for Norwegians Studying Abroad) er DSAs norske søsterorganisation. Sammen med SIA (Swedish International Alumni) og ANSAhar vi stiftet en alliance “Nordic Students Abroad”. Vi udveksler erfaringer om “best practice”, samarbejder politisk samt omkring vores lokalforeninger i udlandet.

 

 SIA

SIA Swedish International Alumni) er DSAs svenske søsterorganisation. Sammen med ANSA og SIA har vi stiftet en alliance “Nordic Students Abroad”. Vi udveksler erfaringer om “best practice”, samarbejder politisk samt omkring vores lokalforeninger i udlandet.

 

Screen Shot 2015-01-22 at 16.34.33

DSA arbejder sammen med SIA  Oxford Alumni Association Copenhagen om bl.a. talerudveksling.

 

rectangular-logo-web

DSA samarbejder med StudySEA som repræsenterer anerkendte universiteter og formidler praktik for danske og internationale virksomheder og organisationer i udlandet. 

 

 

ef_black

Education First hjælper dig på en livslang global rejse, gennem tilbud af udvekslingsophold, high school ophold og en lang række andre tilbud om uddannelse i Danmark og udlandet.

 

 

Det dansk-kinesiske universitetssamarbejde Sino-Danish Center for Education and Research (SDC) gør det muligt for danske studerende at tage hele kandidatuddannelsen i Kina og komme hjem med en dobbeltgrad og en oplevelse for livet.