Bestyrelsen

Bestyrelsen i DSA

Alexander Bennet Larsen
Simon Plougholt Kastberg
Cathrine G. Døssing

Mød vores bestyrelse

DSA er en non-profit interesseorganisation, der der drives af en bestyrelse bestående af nuværende og tidligere udlandsstuderende. Bestyrelsen arbejder for, at alle danske unge skal have mulighed for at læse i udlandet.

Alexander Bennet Larsen

ALEXANDER BENNET LARSEN​

Præsident

Alexander er opvokset på Stevns og tog sin gymnasieuddannelse på Køge Handelsskole som en del af den første årgang af International Business Studies undervist på engelsk. Med en stor interesse for at tage ud og opleve verden besluttede han sig for at læse sin bachelor i Storbritannien, hvor han nu læser økonomi og finans på University of York på sit sidste år. Ifølge Alexander er verden for stor og livet for kort til at være bosat det samme sted hele livet. Han ser udlandsstudier som en fantastisk mulighed for at tage ud og opleve nye kulturer og sætte skub i sin selvudvikling. Alexander ønsker derfor at hjælpe flere danske studerende til udlandet samt at forbedre muligheden for at komme tilbage til Danmark igen.
Som præsident i DSA vil Alexander være ansvarlig for ledelsen af organisationen og har som mål, at kendskabet til DSA skal forbedres markant, samt at organisationen skal være den førende danske organisation inden for rådgivning, fællesskab og politisk varetagelse i forbindelse med studier i udlandet.
Han tror på, at den bedste idé altid skal vinde og følges, hvor og hvem end den kommer fra. Derfor er han altid klar på en samtale om, hvordan DSA kan forbedre sig som organisation.

Kontakt Alexander på mail

Kristian Krogh

Vicepræsident

Kristian er netop blevet student fra HHX, hvor han gik på den internationale studieretning på Aarhus Business College. Her var han på længere studieture til både Tyskland, England og Kina.
Nu skal han have et sabbatår, hvor han vil udvikle sig personligt og arbejde; heriblandt i DSA. I dette foretagende ønsker han at forbedre DSA’s kendskabsgrad markant, således at flere unge danske studerende kan få indfriet deres ambitioner om at studere i udlandet, da han erfarer, at mange fravælger drømmen om udlandet som følge af en generel uvished om, hvad det kræver.
Når sabbatåret er forbi, vil Kristian studere økonomi på Københavns Universitet, London School of Economics eller King’s College London.

Kontakt Kristian på mail

Frederik Hyldgaard Thomsen

Kasserer

Frederik er tidligere formand for Danish Students Abroad, sidder i bestyrelsen for foreningen Danes Worldwide, og er netop færdiguddannet bachelor i International Business and Politics fra Copenhagen Business School. Gennem sin studietid har han tilbragt et år i udlandet; først ved at følge et semester på Columbia University i New York og efterfølgende som praktikant i Handelsafdelingen på den Danske Ambassade i London. Han har desuden repræsenteret CBS’ Studerende i det Akademiske råd.
Han ser omverdenen som et hav af muligheder, som kun starter med det internationale islæt i ens uddannelse, og håber at kunne bygge bro mellem forskellige organisationer for at hjælpe danske studerende med at finde fodfæste i hele verden.

Kontakt Frederik på mail
Simon Plougholt Kastberg

SIMON PLOUGHOLT KASTBERG

Bestyrelsesmedlem

Efter at have gået i 1.g på Sankt Annæ Gymnasium tog Simon til Maastricht, Nederlandene for at færdiggøre 2.g og 3.g på United World College Maastricht. Efter et sabbatår begyndte han på sin Bachelor i Politics, Economics, and Social Thought på Bard College Berlin. Med et vel endt udvekslingsophold på American University of Central Asia i Bisjkek, Kirgisistan i foråret 2020 i bagagen, er han startet på hans fjerde og sidste år i Berlin.
Simon blev aktiv i DSA, fordi han på egen krop har mærket de positive virkninger en udlandsophold kan have. Muligheden for at komme til udlandet, uafhængigt af uddannelsen, og at blive støttet i det af den danske stat, er noget han kæmper for som medlem af DSAs bestyrelse.

Kontakt Simon på mail

Emil Breiting Bisiach

Bestyrelsesmedlem

Med en italiensk far og en dansk mor er Emil født med et internationalt mindset. Hans lyst til at studere i udlandet blev for alvor vakt, da han læste tysk i München under sin gymnasietid på Niels Brock, hvor han gik på studieretningen Business Elite. Efter at have læst statskundskab i et år skal Emil nu til at starte en bachelorgrad i økonomi på Københavns Universitet. Efterfølgende har han i sinde at læse sin kandidatgrad i England eller Italien.
Emil lærte DSA at kende, da han prøvede kræfter med at søge en bachelor i udlandet. Ansøgningsprocessen blev dog besværliggjort af, at flere universiteter ikke kendte nok til den danske HHX-eksamen, og – som resultat – ikke anså den for at være ligestillet med en STX-eksamen. Dette er en af grundene til, at Emil ønsker at bidrage til DSA. Han mener, at oplysning og politisk pres er nøglen til at gøre det nemmere for andre studerende at læse i udlandet.

Kontakt Emil på mail
aya_cirkel

Aya Christensen

Bestyrelsesmedlem

Aya er opvokset i Danmark og Vietnam, hvor hun har gået på international skole i mange år. Hun valgte derfor at fortsætte sin engelske skolegang og blev student fra Herlufsholm Skoles IB linje i 2017. Da der var rig mulighed i udlandet for at studere psykologi sammen med økonomi, fortsatte hun sin uddannelse på The University of Dundee i Skotland. Her er hun nu i gang med sit sidste år og satser på at kunne tage sin kandidat i Danmark.
At studere i udlandet har på mange måde gjort Aya til den, hun er, og med de erfaringer, hun har gjort sig, håber hun som bestyrelsesmedlem at kunne støtte andre, der er interesserede i at læse i udlandet.

Kontakt Aya på mail

Victor Bjerre

Bestyrelsesmedlem

Victor blev student fra Herning Gymnasium i sommeren 2020. I gymnasietiden stiftede han kendskab med udlandsstudier, da han i 2.g tilbragte 2 måneder som udvekslingsstudent i USA. Oplevelsen med at læse i udlandet og mødet med en ny kultur gav ham lysten til at studere videre i udlandet. Det har resulteret i, at han til september påbegynder en bachelor i fysik på University College London.
Gennem ansøgningsprocessen har Victor på første hånd erfaret de udfordringer, der er forbundet med at komme til at studere i udlandet. Derfor håber han, at han gennem sit arbejde i DSA’s bestyrelse kan være med til at gøre det nemmere for danskere at komme til udlandet for at studere. Derudover vil han også arbejde for, at flere kommer til at studere naturvidenskabelige fag i udlandet.

Kontakt victor på mail
Cathrine G. Døssing

CATHRINE G. DØSSING

Bestyrelsesmedlem

Cathrine er opvokset i det nordlige Hornsherred, blev student fra Sankt Annæ Gymnasium i Valby og har efterfølgende boet flere år i udlandet. Rejselysten har indtil videre ført hende til Berlin og Santa Barbara i Californien, hvor hun bl.a. har studeret tysk og historie. Dette år har hun planer om at fortsætte sine studier i den tyske universitetsby Göttingen. Cathrine har været aktiv i DSA siden 2017.

Kontakt cathrine på mail

Johan B. Stagstrup

Bestyrelsesmedlem

Johan har netop påbegyndt første del af en toårig “Dual Degree in International Finance and Law”. Som del af studiet skal han først læse en “Master in International Management and Sustainability” på Sciences Po i Paris, og derefter en en LL.M. på University of Pennsylvania i Philadelphia, USA. Sin bachelorgrad i jura har han fra Københavns Universitet, hvor han under sit bachelorstudium også læste på LSE i London, The Chinese University of Hong Kong og Columbia University i New York.
Johan er med i DSA for at gøre en forskel for de danskere, der vil studere, eller allerede studerer, i udlandet. Han tror på, at DSA’s arbejde hjælper folk til at opnå deres drøm om at studere i udlandet, og at DSA’s målrettede indsats kan hjælpe endnu flere danskere til udlandet.

Kontakt Johan på mail

Josefine Hasbo

Bestyrelsesmedlem

Josefine er netop dimitteret fra Rungsted Gymnasium som 3-årig Team Danmark elev. Sideløbende med sine studier spiller hun dagligt fodbold på eliteniveau i Brøndby IF. Josefine har været anfører af U19-landsholdet og fik i foråret debut på A-landsholdet. Fodboldkarrieren har budt på rejser over hele verden, og siden hun var 14 år gammel, har det været en målsætning for Josefine at skabe en såkaldt “dual-karriere”, hvor både det akademiske og sportslige kunne kombineres på højt niveau. Hun glæder sig derfor meget til at begynde på Harvard University i Boston til August 2021, hvor hun skal læse en 4-årig bachelor samt bidrage med sit fodboldtalent på Harvards kvindefodboldhold.
Som kommende udlandsstuderende ser hun frem til at få nye internationale perspektiver og indsigter, personlig udvikling og udfordringer, særligt akademisk. Det er denne alsidige oplevelse, som hun ønsker, at flere danske studerende skal blive oplyst om og få mulighed for. Derfor er Josefine utrolig glad for gennem sit arbejde i DSA at kunne fremme og forbedre vilkårene for udlandsophold.

 

Kontakt Josefine på mail