Bestyrelsen og medarbejdere i DSA

Bestyrelsesmedlemmer

ALEXANDER BENNET LARSEN​

Præsident

Alexander er opvokset på Stevns og tog sin gymnasieuddannelse på Køge Handelsskole som en del af den første årgang af International Business Studies undervist på engelsk. Med en stor interesse for at tage ud og opleve verden besluttede han sig for at læse sin bachelor i Storbritannien, hvor han læste økonomi og finans på University of York og er nu i gang med en master på London School of Economics and Political Science.

Ifølge Alexander er verden for stor og livet for kort til at være bosat det samme sted hele livet. Han ser udlandsstudier som en fantastisk mulighed for at tage ud for at opleve nye kulturer og sætte skub i sin selvudvikling. Alexander ønsker derfor at hjælpe flere danske studerende til udlandet samt at forbedre muligheden for at komme tilbage til Danmark igen. Alexander vil arbejde på at udvide og videreudvikle DSA, da han ser et stort potentiale i organisationen generelt og i at lade flere frivillige tage del i arbejdet.

Kontakt Alexander på mail

Kristian Krogh

Vicepræsident

Kristian er førsteårsstuderende på Københavns Universitet, hvor han læser en bachelor i økonomi. Senere har han i sinde at læse sin kandidat i enten England eller USA. Han er herudover student fra Aarhus Handelsgymnasium, hvor han gik på den internationale studieretning. Dette inkluderede længere studieture til både Tyskland, England og Kina, hvilket har øget hans interesse for at komme til udlandet markant. Efter gymnasiet tog Kristian et sabbatår, hvor han aftjente sin værnepligt ved Jydske Dragonregiment, hvilket han ser tilbage på som en meget lærerig oplevelse.

I sit andet år som vicepræsident i DSA, vil han fortsat optimere og effektivisere organisationen internt og eksternt gennem outreach, erhvervspartnerskaber og events, hvilket ultimativt vil gøre, at DSA kan hjælpe flere danske studerende med at komme til udlandet.

Kontakt Kristian på mail

Johan B. STAGSTRUP

Kasserer

Johan har læst første del af en toårig dual degree i International Finance and Law mellem Sciences Po og University of Pennsylvania. Hans dual degree består af en Master in International Management and Sustainability fra Sciences Po og en Master of Laws fra University of Pennsylvania.Derudover har han en bachelorgrad i jura fra Københavns Universitet. Under sit bachelorstudium læste Johan endvidere på LSE i London og Columbia University i New York, og han har desuden haft to længere forskningsophold på University of Oxford og Chinese University of Hong Kong. I bestyrelsesåret 2021-2022 tager han et “gap year”, hvor han bl.a. skal arbejde i EU-Domstolen i Luxembourg.

Johan er med i DSA for at gøre en forskel for de danskere, der vil studere, eller allerede studerer, i udlandet. Han tror på, at DSA’s arbejde hjælper folk til at opnå deres drøm om at studere i udlandet, og at DSA’s målrettede indsats kan hjælpe endnu flere danskere til udlandet.

Kontakt johan på mail

Aya christensen

Bestyrelsesmedlem

Aya er opvokset i Danmark og Vietnam og har gået i børnehave og folkeskole i begge lande. Hun valgte derfor at fortsætte sin engelsksprogede uddannelse og blev student fra Herlufsholm Skole og Gods IB linje i 2017. Interessen i psykologi opstod i løbet af gymnasieårene, hvorefter hun drog til Skotland for at læse psykologi på The University of Dundee. Skotlands uddannelsessystem gav hende muligheden for at læse social rådgivning, økonomi, business og filosofi sammen med psykologi. I sommeren 2021 blev Aya færdig med sin bachelorgrad, og hun er nu i gang med et sabbatår, hvor hun supplerer med hf enkeltfag, så hun forhåbentligt kan læse psykologi i Danmark.

At studere i udlandet har på mange måder gjort Aya til den, hun er, og med de erfaringer, hun har gjort sig, håber hun som bestyrelsesmedlem at kunne støtte andre, der er interesserede i at læse i udlandet.

Kontakt aya på mail
Cathrine G. Døssing

Cathrine G. Døssing

Bestyrelsesmedlem

Cathrine er opvokset i det nordlige Hornsherred, blev student fra Sankt Annæ Gymnasium i Valby og har efterfølgende boet flere år i udlandet. Hun har bl.a. læst tysk og historie i Berlin, Santa Barbara og Göttingen. Nu er hun tilbage i Danmark for at fortsætte sine studier på Københavns Universitet. Cathrine har været aktiv i DSA siden 2017 og er især beskæftiget med foreningens politiske arbejde. 

Kontakt cathrine på mail

hannibal vad

Bestyrelsesmedlem

Hannibal er førsteårsstuderende på Københavns Universitet, hvor han læser en bachelor i statskundskab. Hans mål er kunne udbygge denne med en kandidat fra udlandet i international sikkerhed. Før han kom på KU blev han studen fra Niels Brocks Internationale Gymnasium. I løbet af hans tid på Niels Brock bød tiden på studieture til Cambridge og San Diego.

Hannibal har i det sidste år fungeret som frivillig på det Politisk område. Ved siden af det er han Director of University Relations I NSAC.

I sit første år som bestyrelsesmedlem vil han fortsætte med det politiske arbejde gennem et bredere samarbejder med virksomhedernes interesseorganisationer.

 

Kontakt hannibal på mail
Simon Plougholt Kastberg

SIMON PLOUGHOLT KASTBERG

Bestyrelsesmedlem

Efter at have gået i 1.g på Sankt Annæ Gymnasium tog Simon til Maastricht, Nederlandene for at færdiggøre 2.g og 3.g på United World College Maastricht. Efter et sabbatår begyndte han på sin Bachelor i Politics, Economics, and Social Thought på Bard College Berlin. Med et vel endt udvekslingsophold på American University of Central Asia i Bisjkek, Kirgisistan i foråret 2020 i bagagen, er han startet på sit fjerde og sidste år i Berlin.

Simon blev aktiv i DSA, fordi han på egen krop har mærket de positive virkninger en udlandsophold kan have. Muligheden for at komme til udlandet, uafhængigt af uddannelsen, og at blive støttet i det af den danske stat, er noget, han kæmper for som medlem af DSAs bestyrelse.

Kontakt simon på mail

simon thomsen

Bestyrelsesmedlem

Simon blev i 2019 student fra Handelsgymnasiet Tradium i Randers. Inden gymnasiet havde han været udvekslingsstudent i USA i et år, så da han gennem Akademiet for Talentfulde Unge, blev opmærksom på muligheden for at studere i udlandet, spirede udlængslen igen. Efter et sabbatår med arbejde og ansøgningsproces startede han derfor i efteråret 2020 på en bachelor i Human, Social, and Political Sciences ved University of Cambridge. Denne oplevelse har allerede været meget lærerig.

I DSA vil Simon derfor arbejde for at inspirere flere unge danskere til at overveje uddannelser i udlandet og samtidig gøre det simplere at komme afsted. Det er særligt vigtigt for ham, at også unge udenfor de større byer bliver opmærksom på de mange muligheder, der findes.

Kontakt simon på mail

VICTOR BJERRE

Bestyrelsesmedlem

Victor blev i sommeren 2020 student fra Herning Gymnasium og det var her hans lyst til at studere i udlandet blev vakt i forbindelse med et to måneders studieophold på college i USA. Den nysgerrighed førte ham gennem ansøgningsprocessen og nu skal han i gang med andet år af sin bachelor i fysik ved University College London.

Victor blev sidste år aktiv i DSA med ønsket om at forberede muligheden for at kunne studere i udlandet, særligt efter han selv havde oplevet udfordringerne forbundet hermed. Efter et år præget af corona ser han i det kommende bestyrelsesår meget frem til at kunne arrangere flere arrangementer for DSA’s medlemmer. Derudover håber han på at kunne inspirere endnu flere til at tage på deres eget udlandseventyr.

Kontakt victor på mail

Jakob-Julius Storgaard

Studentermedhjælper

Jakob-Julius kommer oprindeligt fra Helgenæs i Østjylland og er student fra Rønde Gymnasium. Han læser historie på Edinburgh Universitet med valgfag i statskundskab, jura, og fremmedsprog. Udover Edinburgh har han også været på udveksling på LMU München og på to sommerskoler i Bayreuth og Paris.

Jakob-Julius har været studentermedhjælper i DSA siden August 2020, hvor han arbejder på at udvikle vidensbanken, rådgive vores medlemmer og støtte DSAs politiske arbejde. Lige adgang til studier i udlandet, uanset social og økonomisk baggrund, er noget, som Jakob-Julius går specielt op i og arbejder for at fremme. Som en del af et ‘Youth Leader Exchange Program’ skal Jakob-Julius og Catherine til Ukraine i forbindelse med deres politiske arbejde i April 2022.

Kontakt Jakob-Julius på mail
Cathrine G. Døssing
Simon Plougholt Kastberg

Mød vores bestyrelse og medarbejdere

DSA er en non-profit interesseorganisation, der der drives af en bestyrelse bestående af nuværende og tidligere udlandsstuderende. DSA arbejder for, at alle danske unge skal have mulighed for at læse i udlandet.