Bestyrelsen i DSA

Bestyrelsesmedlemmer

Bianca Rasmussen

Præsident

Bianca Rasmussen har været med i bestyrelsen det seneste år, hvor hun var involveret i at planlægge DSA Konferencen 2023 og styre DSAs sociale medier.

Bianca har en bachelor i Philosophy, Politics and Economics fra University of Oxford og er i gang med at færdiggøre sin kandidat i Philosophy and Public Policy på London School of Economics. Hun ser frem til at videreføre DSAs arbejde i rollen som præsident og håber på at kunne fortsætte  de gode samarbejder med DSAs partnere, samt udvikle nye initiativer for DSAs medlemmer.

Kontakt Bianca på mail

Julie Eriksen

Vicepræsident

Julie Eriksen har læst i Storbritannien, først en bachelor i European Politics fra King’s College London og siden en master i European and International Public Policy fra London School of Economics. 

Julie arbejder i dag i Klima,- Energi,- og Forsyningsministeriet og har været en vigtig del af DSA’s politiske arbejde over det seneste år.

Kontakt Julie på mail

Simon Thomsen

Kasserer

 Simon Thomsen har været med i bestyrelsen de seneste to år, og var sidste år foreningens præsident. Simon har været involveret i mange områder af foreningens arbejde, men vil fremover fokusere på administrative opgaver og vores politiske interessevaretagelse. 

Simon blev i sommers færdig med en bachelor i Human, Social, and Political Sciences fra University of Cambridge. Han arbejder nu i London som konsulent ved det franske konsulenthus Advancy. Selvom han ikke længere er studerende, er der stadigvæk stor lyst til at bidrage til DSAs arbejde. Det er meget meningsfyldt at hjælpe andre med at opdage mulighederne i udlandet, og samtidigt er der mange politiske kampe, hvor der endnu er meget at gøre.

Kontakt Simon på mail

Amanda Leloup

Bestyrelsesmedlem

Amanda Leloup har boet i Frankrig, hvor hun tog en dansk-fransk studentereksamen i Paris, og nu studerer hun Political Science & International Development på McGill University i Montreal, Canada og er i år DSA’s repræsentant i Nordamerika.

Kontakt Amanda på mail

cæcilie Lotz

Bestyrelsesmedlem

Cæcilie Lotz graduerede i 2018 fra IB Diploma Programmet på The International School of Amsterdam. Da hun blev student havde hun boet og studeret i udlandet i 4 år, og det ville hun gerne fortsætte med på sin videregående uddannelse. I 2022 fik hun sin bachelor fra Oxford Universitet i Classical Archaeology and Ancient History og i efteråret 2023 skal hun starte på sin masters i Gender, Society and Representation på University College London. Cæcilie er en del af DSA bestyrelsen, fordi hun selv har oplevet den forvirring og stress der følger med at studere i et andet land som ung voksen, og hun tror på at DSA gennem foreningens politiske arbejde kan hjælpe med at gøre det enklere for danske unge at studere i udlandet.

Kontakt Cæcilie på mail

Fiona Struve

Bestyrelsesmedlem

Fiona Struve blev i 2022 student fra Viborg Katedralskole. Hun tog derefter et sabbatår, hvor hun bl.a. rejste rundt i Europa og arbejdede nogle måneder i Bayern. I 2023 er hun begyndt at læse bacheloren Interdisciplinary American Studies på Eberhard Karls Universität Tübingen i Tyskland. Fiona elsker at rejse og at lære nye mennesker og kulturer at kende, og som bestyrelsesmedlem i DSA vil hun især have fokus på det politiske arbejde, da hun rigtig gerne vil hjælpe andre studerende med at komme til udlandet og opleve verden.

Kontakt Fiona på mail

Sofia Steinmetz

Bestyrelsesmedlem

Sofia Steinmetz studerer kunsthistorie på Københavns Universitet og har tidligere studeret på the Barcelona Academy of Art i Spanien. Sofias dedikation til faget har bragt hende vidt omkring i Europa, hvor hun bl.a. har organiseret uddannelsesforløb indenfor traditionel tegnekunst i Danmark og Spanien. Ydermere er hun stifter af Kunstnerforeningen for Klassisk Realisme.

Kontakt Sofia på mail

Anne Vestergaard

Bestyrelsesmedlem

Anne Vestergaard har en bachelor i idéhistorie fra Aarhus Universitet og en kandidat i politisk teori fra University of York. Siden har hun studeret kønsvidenskab på Lunds Universitet, forsket i politik ved University of York, og læser nu en kandidat i International Relations ved AAU CPH. 

Anne brænder særligt for at gøre det lettere at rejse hjem til Danmark igen for danskere med en udenlandsk uddannelse. I bestyrelsesåret 23/24 vil hun fokusere på arbejdet med kommunikation og rådgivning i DSA.

Kontakt Anne på mail

Mads Hvidkær cristoffersen

Bestyrelsesmedlem

Mads er DSA’s kunstneriske repræsentant med et stærkt netværk på mange europæiske skoler for industridesign, kunst og arkitektur. Han har studeret på Bartlett School of Architecture i London, som en del af sin arkitektuddannelse i Umeå, Sverige.

Mads er født og opvokset i Odense, hvorfra han som HTX-student flytter til Tyskland med ønsket om at lære tysk. Rejsen ender i Belgien, hvor han arbejder som guide i Europa-parlamentet. Efter et år på højskole flytter han til Sverige, hvor han studerer og arbejder.

Kontakt Mads på mail

Benjamin Hilton

Bestyrelsesmedlem

Benjamin blev student fra H. C. Ørsted Gymnasiet Lyngby i 2022, og læser nu sin bachelor i matematik på University of Cambridge. Benjamin er med i DSA, da han selv har oplevet hvor uoverskueligt, det kan være at skulle søge ind på udenlandske universiteter, og blev hjulpet af DSA’s ressourcer. Derfor vil han gerne hjælpe med at gøre processen nemmere for de danskere, der gerne vil til udlandet. Derudover har han selv oplevet, hvor fantastisk en oplevelse det er at læse i udlandet, og vil gerne sørge for, flere danskere hører om muligheden for at studere i udlandet.

Kontakt Benjamin på mail

Mød vores bestyrelse

DSA er en non-profit interesseorganisation, der der drives af en bestyrelse bestående af nuværende og tidligere 

 

udlandsstuderende. DSA arbejder for, at alle danske unge skal have mulighed for at læse i udlandet.