Bestyrelsen

Billedet indeholder sandsynligvis: 7 personer, herunder Victor Hatami, smilende personer

 

Victor S. Hatami – Formand
Kontakt: victor@dsabroad.dk

 

Victor fik sin bachelorgrad i Human, Social and Political Sciences fra Queens’ College, University of Cambridge i sommeren 2018, og efter tre år i UK er han nu vendt hjem til Danmark igen. I dag læser Victor, som er født og opvokset i Fredericia, en international master i Applied Cultural Analysis på Københavns og Lunds Universiteter.

Som formand har Victor det overordnede ansvar for organisationens ledelse, men lægger i særlig grad vægt på DSA’s politiske arbejde og på at sprede oplysning om udlandsstudier. Victor mener, at det er DSA’s fineste opgave at hjælpe unge fra enhver baggrund med ansøgning og opstart i håbet om, at en drøm om at studere i udlandet ikke bliver afskrevet som for besværlig og uopnåelig.

 

 

 

 

Cathrine Gyldenkærne Døssing – Næstformand
Kontakt: cathrine@dsabroad.dk

 

Cathrine er opvokset i det nordlige Hornsherred og blev student fra Sankt Annæ Gymnasium i 2013. Med et ønske om at forbedre sit gymnasietysk flyttede hun derefter til Berlin, hvor hun har boet lige siden. I dag studerer hun Germanistik og Historie ved Humboldt-Universität zu Berlin og har derudover netop tilbragt et år i Californien på UC Santa Barbara, hvor hun bl.a. fik mulighed for at beskæftige sig med litterær oversættelse. Cathrine vil i dette år især fokusere på DSA’s outreach-arbejde, så vi forhåbentlig kan nå ud til endnu flere danske unge med udlandsdrømme.

 

 

 

 

 

 

Nina Möger Bengtsson – Næstformand 
Kontakt: nina@dsabroad.dk

 

Som 16-årig rykkede Nina rødderne op og flyttede rundt om jorden for at færdiggøre gymnasiet i Singapore. Siden har hun afsluttet en bachelor ved CBS og Cornell University i International Business and Politics. Ved siden af studierne har Nina i mange år arbejdet på at udvide adgangen og kendskabet til udlandsstudier igennem den danske arm af organisationen United World College. Hun tror på vigtigheden af globalt samarbejde, der ikke kun skabes i støvede bestyrelseslokaler eller på politiske topmøder, men styrkes igennem kulturmøder blandt unge.

 

 

 

 

 

 

Frederik Hyldgaard Thomsen – Kasserer 
Kontakt: frederik@dsabroad.dk

 

Frederik læser på andet år af sin bachelor i International Business and Politics på CBS, hvor han ved siden af studiet planlægger et udvekslingsophold, ligesom han forventer at læse sin master uden for landets grænser. Han stødte på glæden ved udlandsstudier da han i gymnasiet var på et kort udvekslingsophold på University College School i London. Siden har han været en del af Nordic Study Abroad Community teamet, hvor han sidder som Director of Community, ligesom han holder bestyrelsesposter i flere MUN organisationer. Han ser omverdenen som et hav af muligheder, som kun starter med det internationale islæt i ens uddannelse, og håber at han kan bygge bro mellem forskellige organisationer for at hjælpe danske studerende med at finde deres fodfæste i hele verden.

 

 

 

 

Morten Lund Jensen 
Kontakt: morten@dsabroad.dk  

 

Morten blev student fra Roskilde Katedralskole i 2016, hvorefter han rejste til Jiamusi i Kina for at undervise i engelsk i et halvt år. Derefter rejste Morten rundt i andre dele af Asien og gennemførte værnepligten i Danmark. Efterfulgt af et semesters kinesiske sprogstudier på Tsinghua University i Beijing har Morten nu startet sin bachelor i International Business & Politics på CBS og planlægger at læse sin kandidat i udlandet. Morten har desuden været aktiv i TedX og Ungdommens Røde Kors og ønsker at gøre det nemmere for danskere at starte på en uddannelse i udlandet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sven Stenbak Hollmann 
Kontakt: sven@dsabroad.dk

 

Sven læser en bachelor i bioteknologi på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og er i efteråret 2018 på et udvekslingssemester på McGill University i Canada. I løbet af sin studietid har Sven engageret sig i flere organisationer der arbejder på at give Life Science studerende en bedre overgang fra studerende til professionel ved at bygge bro mellem life science industrien og de studerende. Ved siden af sit studie har Sven arbejdet hos det danske Biotek start-up Biosyntia, og for nylig også hos Novo Nordisk.
Sven har et ønske om at flere naturvidenskabelige studerende skal blande sig i debatten om støtte og anerkendelse af STEM uddannelser i udlandet. Naturvidenskab er en global disciplin og derfor skal danske studerende hjælpes bedre til at komme ud i verden.

 

 

 

Clara Østergaard Christensen 
Kontakt: clara@dsabroad.dk

 

Clara stødte på DSA for første gang i sin gymnasietid, hvor hun fandt ud af, at vejen til at studere i udlandet ikke nødvendigvis behøver at være så besværlig, som hun ellers selv havde troet. Det førte til, at hun, efter sin studentereksamen og et sabbatår med arbejde på et advokatkontor, flyttede til England, hvor hun nu læser på andet år af en bachelor i Government and Economics på London School of Economics and Political Science. Ved siden af universitetet er Clara aktiv i diverse societies og arbejder desuden for en professor på Cornell University. Clara har et stærkt ønske om, at flere danske unge får øjnene op for, at det er muligt at studere i udlandet, og hun vil samtidig arbejde for, at det fortsat bliver nemmere for danskere at studere i udlandet.

 

 

 

 

Sofie Blankholm 
Kontakt: sofie@dsabroad.dk

 

Da Sofie var 5 flyttede hun til Mellemøsten med sin familie og har derfor gået på international skole i 13 år. I Bahrain færdiggjorde hun sin International Baccalaureate hvorefter hun vendte hjem til Danmark i August 2017 for at starte sin bachelor i International Business på CBS. Derigennem blev hun optaget på deres GLOBE program og skal så tilbringe de næste ti måneder på The University of North Carolina, USA og The Chinese University of Hong Kong. Sofie anser det at have boet i udlandet og gået på international skole som et kæmpe aktiv, og hun ville derfor utrolig gerne supportere andre i at få samme oplevelser.

 

 

 

 

 

Cedric Julius Haas
Kontakt: cedric@dsabroad.dk

Cedric stiftede kontakt til den internationale uddannelsesverden for første gang, da han som 16-årig drog til Italien for at læse en International Baccalaureate. I dag læser han Økonomi på Københavns Universitet, hvor han glæder sig til at komme på udveksling i de kommende semestre. Han har mange interesser og er involveret i en organisation, der fremmer digitalisering hos Danmarks studerende. Ydermere synes Cedric, at alle danske universitetsuddannelser kun vil få gavn af at sende alle deres studerende på udveksling i udlandet. Det vil nemlig kun gavne dendanske økonomi og samfund.

 

 

 

 

 

 

Oscar Bruckner Flowers 
Kontakt: oscar@dsabroad.dk

Oscar færdiggjorde sin bachelor i International Business and Politics ved CBS og The Wharton School (University of Pennsylvania) i sommeren 2017, hvorefter han har arbejdet som analyst hos konsulenthuset Voluntas Advisory i lidt over et år.
Som barn har Oscar tilbragt mere end 10 år i udlandet, og i kraft af sit studie og arbejde er han overbevist om at eksponering til andre kulturer og samfundsforståelser er af afgørende betydning for den globale fremdrift og øget velstand. Oscar er nu i gang med en MSc. i Applied Economics and Finance på CBS, men forventer at kombinere dette studie med en et-årig master uden for landets grænser. Han har desuden været aktiv i CBS MUN og har brugt størstedelen af sin fritid på at spille og optage musik med sit band.