Du er altid velkommen til at kontakte Danish Students Abroad, hvis du har spørgsmål, idéer, forslag eller noget helt fjerde, du vil drøfte med os. Udfyld blot formularen, så svarer vi så hurtigt vi kan.

Forespørgsler om deltagelse fra DSA:

Ønsker du at få besøg af DSA til at holde et oplæg, deltage i en uddannelsesmesse, eller på anden måde komme ud og fortælle om og inspirere til studier i udlandet, så skriv til os på kontakt@dsabroad.dk.

Rådgivning og vejledning af DSA:

Sidder du med spørgsmål i forbindelse med studieophold i udlandet, som vi ikke har svar på i vidensbanken? Så skriv til os på info@dsabroad.dk med dit spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe dig med vores viden og erfaringer. Du kan kontakte DSA både før, under og efter dit studieophold.


Rådgivningen er drevet af frivillige fra DSA’s bestyrelse, som selv har erfaringer med at studere i udlandet. Vi stræber efter at svare inden for 3 dag, men i perioder kan det være længere ventetid. Når du henvender dig må du meget gerne give så meget information som du kan. Det gør det nemmere for os at forstå din situation og hjælpe dig videre.


For DSA+ medlemmer tilbyder vi desuden at give feedback på ansøgninger og lignende inden du sender det afsted.

 

Download Danish Students Abroad-logoer

Zip-fil med logo downloades her.

Andre informationer:

CVR-nr.:

34561656

Bankoplysninger

Arbejdernes Landsbank, reg.nr.: 5380 kontonr.: 0000243901