Studier på kandidatniveau i Holland

Drømmer du om at læse en Kandidat i Holland? Vi har samlet en oversigt med alle de ansøgningselementer, som du skal have styr på, før du sender din ansøgning afsted.

Indledning

For at kunne søge ind på en kandidatuddannelse skal du have en relevant bachelor. Derudover kan uddannelsesinstitutionen have sine egne adgangskrav som for eksempel en optagelsesprøve eller krav til bestemt fag, som du have haft i løbet af din bachelorgrad. Du kan kontakte det specifikke uddannelsessted for mere information

Ansøgning

Til nogle uddannelsesinstitutioner søger du direkte via deres hjemmeside, mens andre skal søges via ansøgningsportalen Studielink. Hvordan du søger til din ønskede uddannelse, vil være oplyst på uddannelsens egen hjemmeside under application/admission/apply. På hjemmesiden vil der også stå ansøgningsfrister, og hvornår ansøgningsperioden er.  

Afhængig af uddannelsesinstitution og studie, vil du kunne blive bedt om følgende ting i en ansøgning til en kandidatuddannelse:

  • En motiveret ansøgning, hvor du fortæller om din motivation for selve studiet
  • En anbefaling fra en lektor og evt. en arbejdsgiver
  • Kopi af eksamensbevis fra bachelorgrad (på engelsk)
  • Resultater fra din sprogtest
  • CV

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode