Alle månedens profiler

Alle Månedens profiler

Månedens profil: Emilie læser statskundskab på University of Amsterdam

Navn: Emilie Maria Bugge Bloch Universitet: University of Amsterdam Studie: Statskundskab (Political Science) Fra jurastudiet i København til statskundskab i Amsterdam Jeg studerede jura på Københavns Universitet i et år, før jeg nærmest ved et tilfælde endte i Amsterdam på deres internationale bachelor i Political Science. Oprindeligt havde jeg søgt ind på Statskundskab,

Læs mere →

MÅNEDENS PROFIL: AMANDA LÆSER PÅ REGENT’S UNIVERSITY

Amanda Mortensen: Oprindeligt fra Krejbjerg, Skive Universitet: Regent’s University London Studieretning: BA (Hons) Fashion Marketing Hvad fik dig til at søge ind på Regent’s University? Jeg har studeret International Baccalaureate i to år, hvilket gav mig et fanstatisk og realistisk indblik i det internationale skolesystem,

Læs mere →

Månedens profil: Josefine tog på udveksling til Bali

Josefine Lassen: oprindeligt fra Bornholm. Universitet: Udayana University, Bali. Studieretning: Business Management (Jeg var afsted på 5. semester af min uddannelse Leisure Management ved University College Absalon, Roskilde). Hvad fik dig til at tage på udveksling til Bali? Jeg ville gerne gøre noget der var

Læs mere →

Månedens Profil: Mads Bruun (Juli)

Mød i denne måned Mads Bruun, Deployment Strategist fra Palantir Technologies med både bachelor og kandidat fra Cambridge University. Du kan møde Mads til DSA Careers den 20/8 – se mere her. Mads vil fortælle om, hvordan studier i udlandet førte ham til et job

Læs mere →

Månedens profil – maj

I denne måned kan du læse om Anna Fisker Hansen, der valgte at flytte til England for at tage en uddannelse i hestevidenskab. Jeg har siden 2013 studeret en forskningskandidat (Research Masters) på Plymouth University i England. Jeg har lige været oppe til min Viva

Læs mere →

Månedens Profil – Januar

I denne måned har vi talt med Frederik Hausner Petersen som har  valgt en billigere løsning til de ofte dyre colleges i USA, nemlig community college. Her går man typisk i to år, (nogle får dog hele deres grad derfra),og færdiggør derefter sin uddannelse på

Læs mere →

Månedens Profil – December

Hvad læser du, og hvorfor? Jeg læser Jura på på Københavns Universitet. Jeg valgte studiet på baggrund af min interesse for menneskerettigheder og international jura. Derfor fandt jeg det også naturligt at skulle på udlandsophold, da det er en god måde at ”internationalisere” uddannelsen. Hvor

Læs mere →