Lav DSA julestjerner ud af dine brugte boardingkort

julekort

Klik på billedet for høj opløsning

Ved du heller ikke, hvad du skal gøre med dine brugte boardingkort, men er du (lige som os!) lidt trist, når du smider dem ud? Så har vi noget nær den bedste ide nogensinde – Lav dem til DSA julestjerner!

Bare følg instruktionerne fra vores fantastiske designer Lena og vupti – så har du den flotteste stjerne (klik på billedet for at se instruktionerne i stor format). Hvis du lægger den op med hashtagget #dsabroad her på Facebook eller Instagram, så er det kun endnu bedre.

God december og god flyvetur hjem!

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode