"Det var overvældende. Det var Google"

dsa_plus_-_google_workshopDen 14. november blev jeg forført. Gennem tre og en halv times tid blev jeg forkælet, imponeret, budt på frokost og underholdt. Det var overvældende. Det var Google.

DSA og den norske søsterorganisation ANSA var inviteret til at besøge Google i London, og jeg var blandt deltagerne. Google spillede med musklerne ,og viste hvad de kunne. Verdens gladeste og mest spraglede Googler præsenterede os for videoer, fancy præsentationer og indviede os i ”hemmelige” Google projekter. Efter Q&A med nordiske Googlere, fantastisk frokost og ikke mindst rundvisning på Googles vilde kontorer, gik flere af os derfra med en drøm om at arbejde hos Google.

Her, nogle uger efter at rusen har fortaget sig, er jeg stadig imponeret over Google. Imponeret over kreativiteten, åbenheden, farverne, tempoet og fordelene. Men også skeptisk, for Google fremstod også som en klub for de indviede, hvor Googlere levede deres liv på Google campus, fandt Google partnere, havde Google venner ,og altid skulle være Google glade.

Uanset hvad, er det her et fantastisk eksempel på lukkede døre der åbnes op for medlemmer af DSAs lokalforeninger. Tak for oplevelsen.

Af Christina Judson

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode