DSAs første foretræde for Uddannelses- og Forskningsudvalget

Tirsdag den 10. oktober 2017 var en historisk dag for DSA. For første gang fik vi mulighed for at foretræde for Folketingets Uddannelses- og Forskningsudvalg. Her fokuserede vi på fire områder, som vi har uddybet i dette notat. Resultatet af vores foretræde blev tre konkrete spørgsmål til ministeren stillet af Christine Antorini (S) på vegne af udvalget. Spørgsmålene kan ses her.

 

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode