Mød DSAs nye bestyrelse

Mød DSAs nye bestyrelse

Den 13. august 2017 afholdt DSA den årlige generalforsamling i Studenterhuset i København. Her blev den nye bestyrelse valgt, og vi diskuterede de overordnede politiske, økonomiske og organisatoriske rammer for organisationen.

Et par af de centrale punkter vi vil fokusere på i år er:


Knowledgebase
Det skal være nemmere at finde rundt i al informationen på vores hjemmeside og finde frem til den nødvendige hjælp, når man søger til udlandet. Derfor er vi i gang med at ændre rådgivningsdelen af hjemmesiden, så vi kan få en let tilgængelig knowledgebase. Hvis du har viden på et særligt område, leder vi lige nu efter skribenter, der f.eks. kan skrive landeguides eller fortælle om deres udenlandsophold. Det er en super mulighed for at give tilbage til den næste person, der drømmer om at følge i dine fodspor! Vi kan kontaktes på info@dsabroad.dk, hvis du har lyst til bidrage.

DSA Careers
Vi glæder os helt vildt til at offentliggøre et helt nyt DSA Careers-setup samt en række nye partnere! DSA Careers vil ikke længere blot være en konference, men også en række årlige events i ind- og udland med ledende virksomheder, ministerier og organisationer.

Outreach
Studier i udlandet er for alle – derfor sætter vi hårdt ind på at komme endnu mere rundt i landet, til både gymnasier, messer og erhvervsskoler. Vi mangler ofte oplægsholdere til at inspirere unge mennesker, der drømmer om at læse i udlandet. Hvis du vil hjælpe, så skriv til Victor på victor@dsabroad.dk

Vi i bestyrelsen glæder os til at tage fat på arbejdet med at gøre det nemmere at studere i udlandet – og vi håber på jeres opbakning.

 

Bedste hilsener
Emil Bender Lassen – Præsident – emil@dsabroad.dk

 

Du kan møde den nye bestyrelse her

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.