Mød DSAs nye bestyrelse

Den 13. august 2017 afholdt DSA den årlige generalforsamling i Studenterhuset i København. Her blev den nye bestyrelse valgt, og vi diskuterede de overordnede politiske, økonomiske og organisatoriske rammer for organisationen.

Et par af de centrale punkter vi vil fokusere på i år er:


Knowledgebase
Det skal være nemmere at finde rundt i al informationen på vores hjemmeside og finde frem til den nødvendige hjælp, når man søger til udlandet. Derfor er vi i gang med at ændre rådgivningsdelen af hjemmesiden, så vi kan få en let tilgængelig knowledgebase. Hvis du har viden på et særligt område, leder vi lige nu efter skribenter, der f.eks. kan skrive landeguides eller fortælle om deres udenlandsophold. Det er en super mulighed for at give tilbage til den næste person, der drømmer om at følge i dine fodspor! Vi kan kontaktes på info@dsabroad.dk, hvis du har lyst til bidrage.

DSA Careers
Vi glæder os helt vildt til at offentliggøre et helt nyt DSA Careers-setup samt en række nye partnere! DSA Careers vil ikke længere blot være en konference, men også en række årlige events i ind- og udland med ledende virksomheder, ministerier og organisationer.

Outreach
Studier i udlandet er for alle – derfor sætter vi hårdt ind på at komme endnu mere rundt i landet, til både gymnasier, messer og erhvervsskoler. Vi mangler ofte oplægsholdere til at inspirere unge mennesker, der drømmer om at læse i udlandet. Hvis du vil hjælpe, så skriv til Victor på victor@dsabroad.dk

Vi i bestyrelsen glæder os til at tage fat på arbejdet med at gøre det nemmere at studere i udlandet – og vi håber på jeres opbakning.

 

Bedste hilsener
Emil Bender Lassen – Præsident – emil@dsabroad.dk

 

Du kan møde den nye bestyrelse her

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode