Køb en forsikring – og få refunderet op til 100% af dit DSA+ medlemsskab

forsikringskampagne billede
forsikringskampagne

DSA lancerer igen i år en kampagne i samarbejde med den globale forsikringsmægler Aon for at gøre det endnu nemmere og billigere for udlandsstuderende at blive forsikret.

Hvis man bliver betalende DSA medlem (DSA+) og køber forsikring for mindst 4 måneder (120 dage), får man refunderet 50-100% af sit DSA medlemskab, hvis dette er købt i perioden 1. Juni til 30. september 2017.

-Køber man mindst 120 dages ”Complete” dækning, får man 150kr refunderet

-Køber man mindst 120 dages ”Start+” dækning, får man 150kr refunderet

-Køber man mindst 120 dages ”Start” dækning, får man 75kr refunderet

Kampagnen løber fra 1. juni til 30. september 2017.

Hvis du vil benytte dig af tilbuddet skal du gøre følgende:

  • Blive DSA Plus (150kr) medlem her
  • Ansøge om den forsikringspakke der passer dig her
  • Skrive til kasserer@dsabroad.dk med navn (som i forsikringsansøgningen), hvilken type DSA medlem du er, kontonummer og registreringsnummer – så krydstjekker vi med Aon og refunderer pengene for dit medlemskab.

Forsikringen er skræddersyet til danske udlandsstuderendes behov og er i de fleste tilfælde den billigste på markedet. Du kan læse mere om baggrunden for forsikringssamarbejdet mellem Aon og DSA her

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode