Vi søger en studentermedhjælper!

Vi søger en studentermedhjælper!

Brænder du for udlandsstudier og vil du være en aktiv part i udviklingen af en hurtigt voksende dansk NGO? DSA søger en dygtig IT-savvy studentermedarbejder med stærke analytiske færdigheder og politisk flair til at lede udviklingen af en database over danske studerende i udlandet. Projektet er sponsoreret af Tuborg Fondet og skal sikre vores organisation en stærk infrastruktur og teknologisk edge i vores arbejde for danske studerende i udlandet.

Derudover kommer du som studentermedhjælper til at arbejde med mange forskellige typer af projekter i “the full-stack” af vores organisation. Opgaver såsom at:

  • Repræsentere DSA ved konferencer, samt møder med politikere og samarbejdspartnere.
  • Udarbejde og publicere analyse af lovgivning, regler og andre forhold med betydning for vores medlemmer.
  • Arrangere og afholde arrangementer i både DK og udlandet.
  • Udarbejde statistik og medlemsanalyse.
  • Styring af website, nyhedsbrev og sociale medier.

Vi forestiller os

At du er studerende i København med interesse for uddannelsespolitik, IT og organisationsarbejde. Du kan arbejde selvstændigt med mange typer af opgaver og kan tage ejerskab for projekter fra ide til udførelse. Du skal kunne fungere i en fleksibel rolle i hvilken du i høj grad selv administrerer din arbejdstid.

Rammerne

Du er i dialog med bestyrelsen som lægger linjerne for dit arbejde. Arbejdet er lønnet 135 kr. I timen og arbejdstiden er 12 timer/uge. Du får i høj grad selv lov til at administrere din tid. Du er selv ansvarlig for at finde en arbejdsplads og vil lejlighedsvis blive bedt om at deltage i møder og konferencer rundt om i Danmark og i udlandet – selvfølgelig altid koordineret i god tid.

Interesseret?

Så udfyld formularen og upload dit CV på (link) senest den 5. Juli. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Hans Christian.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.