Regeringen dropper at skære i udlandsstipendiet

Regeringen dropper at skære i udlandsstipendiet

Den 3/5 offentliggjorde regeringen deres udspil til en reform af til bevillingssystemet på de videregående uddannelser. Vi kan med stor glæde konstatere, at det er blevet besluttet at videreføre internationaliseringstilskuddet, som man som studerende kan få med sig, hvis man skal på udveksling! Det betyder, at danske studerende fortsat vil få den samme mængde penge med til studier i udlandet, som de hidtil har kunne.

Det er en stor sejr for os i Danish Students Abroad, og vi er rigtig glade for, at regeringen har valgt at lytte til vores anbefaling om at prioritere internationalisering og sikre, at danske studerende forsat kan komme ud og studere i verden!

Se hele udspillet her:
http://ufm.dk/…/udspil_nytbevillingssystemfordevideregaende…

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.