Regeringen dropper at skære i udlandsstipendiet

Den 3/5 offentliggjorde regeringen deres udspil til en reform af til bevillingssystemet på de videregående uddannelser. Vi kan med stor glæde konstatere, at det er blevet besluttet at videreføre internationaliseringstilskuddet, som man som studerende kan få med sig, hvis man skal på udveksling! Det betyder, at danske studerende fortsat vil få den samme mængde penge med til studier i udlandet, som de hidtil har kunne.

Det er en stor sejr for os i Danish Students Abroad, og vi er rigtig glade for, at regeringen har valgt at lytte til vores anbefaling om at prioritere internationalisering og sikre, at danske studerende forsat kan komme ud og studere i verden!

Se hele udspillet her:
http://ufm.dk/…/udspil_nytbevillingssystemfordevideregaende…

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode