Husk forsikringen – og få op til 100% rabat på DSA medlemskab

DSA lancerer ny kampagne i samarbejde med den globale forsikringsmægler Aon for at gøre det endnu nemmere og billigere for udlandsstuderende at blive forsikret

DSA lancerer en ny kampagne i samarbejde med den globale forsikringsmægler Aon for at gøre det endnu nemmere og billigere for udlandsstuderende at blive forsikret.

 

Hvis man bliver betalende DSA medlem og køber forsikring for mindst 4 måneder (120 dage), får man refunderet 50-100% af sit DSA medlemskab, hvis dette er købt i perioden 15. maj til 30. september.

-Køber man mindst 120 dages ”Complete” dækning, får man 150kr refunderet

-Køber man mindst 120 dages ”Start+” dækning, får man 150kr refunderet

-Køber man mindst 120 dages ”Start” dækning, får man 75kr refunderet

 

Kampagnen løber fra 1. juni til 30. september.

Hvis du vil benytte dig af tilbuddet skal du gøre følgende:

  • Blive DSA Plus (150kr) eller DSA-Danes Worldwide medlem (200kr) her
  • Ansøge om den forsikringspakke der passer dig her
  • Skrive til kasserer@dsabroad.dk med navn (som i forsikringsansøgningen), hvilken type DSA medlem du er, kontonummer og registreringsnummer – så krydstjekker vi med Aon og refunderer pengene for dit medlemskab.

 

Forsikringen er skræddersyet til danske udlandsstuderendes behov og er i de fleste tilfælde den billigste på markedet. Du kan læse mere om baggrunden for forsikringssamarbejdet mellem Aon og DSA her

 

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode