DSA indgår sponsoraftale med Palantir Technologies

DSA indgår sponsoraftale med Palantir Technologies

Vi er stolte over at kunne annoncere en ny sponsoraftale med softwarevirksomheden Palantir. Palantir, der blev grundlagt i USA og nu har kontorer over hele verden, er ét af verdens største og mest innovative firmaer inden for big data analysis. Læs mere herom i denne Fortune-artikel.

Sammen vil vi i løbet af det kommende år invitere til en række spændende events for vores medlemmer. Det første af flere spændende arrangementer, vi har planlagt for året, vil foregå i London den 13. maj, hvor DSA-medlemmer kan lære Palantir nærmere at kende: Læs mere på facebook.

“Vi er utrolig glade for den aftale, som vi har indgået med DSA i år. Vi ser frem til at byde jer velkommen til flere events i London og i København, hvor vi glæder os til at lære DSA’s medlemmer bedre at kende og fortælle mere om, hvordan dagligdagen er som medarbejder i Europa hos en softwarevirksomhed fra Silicon Valley” – Palantir

I DSA glædes vi over samarbejdet og ser frem til at se vores medlemmer til mange gode DSA-Palantir arrangementer i fremtiden.

Teamet fra Palantir

Teamet fra Palantir

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.