DSA indgår sponsoraftale med Palantir Technologies

Vi er stolte over at kunne annoncere en ny sponsoraftale med softwarevirksomheden Palantir. Palantir, der blev grundlagt i USA og nu har kontorer over hele verden, er ét af verdens største og mest innovative firmaer inden for big data analysis. Læs mere herom i denne Fortune-artikel.

Sammen vil vi i løbet af det kommende år invitere til en række spændende events for vores medlemmer. Det første af flere spændende arrangementer, vi har planlagt for året, vil foregå i London den 13. maj, hvor DSA-medlemmer kan lære Palantir nærmere at kende: Læs mere på facebook.

“Vi er utrolig glade for den aftale, som vi har indgået med DSA i år. Vi ser frem til at byde jer velkommen til flere events i London og i København, hvor vi glæder os til at lære DSA’s medlemmer bedre at kende og fortælle mere om, hvordan dagligdagen er som medarbejder i Europa hos en softwarevirksomhed fra Silicon Valley” – Palantir

I DSA glædes vi over samarbejdet og ser frem til at se vores medlemmer til mange gode DSA-Palantir arrangementer i fremtiden.

Teamet fra Palantir

Teamet fra Palantir

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode