Forum for erfaringsudveksling: samarbejde mellem DSA og Danes Worldwide

Hvert år læser flere end 10.000 danske studerende hele eller dele af deres uddannelse i udlandet, hvilket er langt færre end antallet fra lande, vi normalt sammenligner os med. Til trods for at danske arbejdspladser i stigende grad efterspørger, at deres kommende medarbejdere har internationale kompetencer, og et stigende antal danske studerende viser interesse for at læse i udlandet, er der fortsat en lang række udfordringer for dem, som vælger at tage afsted.

 

Bedre information om udlandsstudier

Derfor har DSA og Danes worldwide nu indgået et samarbejde som vi kalder Forum for erfaringsudveksling om at forbedre informationen omkring udlandsstudier. Samarbejdet har en prøveperiode på 1 år og forventes derefter at forblive permanent, hvis det fungerer til begge parters tilfredshed.

I forbindelse med etableringen det nye samarbejde tilbyder vi nu studerende et samlet medlemsskab af Danes Worldwide og DSA for kun 200 kr. om året, som vi kalder DSADW+. DSADW+ medlemmer får udover fordelene ved både et DSA+ og et DW medlemskab også adgang til mentorrådgivning fra Josefine Laura Loop, som er blevet ansat på projektet. Du kan læse om de forskellige medlemsfordele og melde dig ind her.

Forum for erfaringsudveksling henvender sig til danske studerende, der skal læse i udlandet, samt danske studerende bosiddende i udlandet, der ønsker at læse på et dansk universitet eller en anden højere læreanstalt.

 

Skriv eller ring til Laura

Til at besvare henvendelserne har vi ansat Laura Loop, som læser etnologi på Københavns Universitet. Laura har stor udlandserfaring, idet hun gennem de sidste 10 år har været udvekslingsstudent i Australien, boet og studeret i England og Spanien samt rejst i Mellemamerika. Laura er klar til at svare på spørgsmål via laura(a)danes.dk eller +45 3332 0913.

Du kan læse mere om Danes Worldwide her.

NB! Danes Worldwide og Danish Students Abroad kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle konsekvenser af vejledning givet under Forum for Erfaringsudveksling. 

12404770_10153800689524592_1725369596_o

 

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode