DSA Medicin

Skærmbillede 2015-12-11 kl. 15.02.52

Danish Students Abroad Medicin blev oprettet i ultimo 2014 af Ellen Jensen og Sujiga Mylvaganam, da de to medicinstuderende manglede et netværk med andre danske medicinstuderende i udlandet til støtte og guidning.  DSA Medicin er organiseret under Danish Students Abroad og har hovedbase i Bydgoszcz, Polen, hvor også lokalforening DSA Polen ligger.

DSA Medicin har siden oprettelsen arbejdet for at gøre det nemmere for medicinstuderende at tage springet til udlandet.

Som et af de vigtigste punkter, har DSA Medicin arbejdet på at få FADL, fagforening af danske lægestuderende, til at åbne medlemskabet for danske medicinstuderende der studerer i udlandet. Dette var ikke tidligere muligt, men blev godkendt af hele foreningen til deres landsmøde i oktober 2015.

Det betyder at danske medicinstuderende i udlandet nu har adgang til de samme muligheder som danske medicinstuderende igennem medlemskab af FADL, hvilke blandt andet betyder mulighed for FADL-vagter (sygeplejesker), samt overenskomst for løn og arbejdsvilkår.

Derudover arbejder DSA Medicin med at lave faglige arrangementer i udlandet. Dette gøres bl.a. i samarbejde med de norske og svenske organisationer for udlandsstuderende, som allerede har stærke faglige arrangementer for udlandsstuderende i byer og lande med en stor andel medicinstuderende.

Hvis du sidder inde med gode ideer til foreningen, eller måske har lyst til noget frivilligt arbejde på CV’et må du meget gerne kontakte os på dsamedicin@gmail.com . Her vil vi gerne høre hvem du er, hvor i verden du er og hvad du har lyst til bidrage med.

Du kan også finde os på Facebook: DSA Medicin – Danish Students Abroad for Medicinstuderende

Vil du være medlem? Tjek de mange fordele – samt hvordan du melder dig ind her!

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode