Studier i NYC? Bikuben Scholar har åbnet for ansøgninger!

image001

Der er nu åbent for ansøgninger til Academic Guest House i forårssemestret 2016. Frist for ansøgninger om at blive Bikuben Scholar er 12. november!

Et kollegium for danske studerende i New York 
Academic Guest House er et kollegium i New York for danske studerende. Huset ligger på Manhattans øvre vestside tæt på Central Park og har plads til 23 beboere fordelt over 12 lejligheder.

At være Bikuben Scholar 
Som udvalgt beboer, kaldet Bikuben Scholar, forventes man at indgå i et fællesskab med både rettigheder og pligter.

Månedlige obligatoriske fællesarrangementer introducerer beboerne til USA og New York i særdeleshed igennem en række foredrag om kulturelle, politiske og andre samfundsmæssige emner.

Som Bikuben Scholar kan man løbende benytte sig af muligheden for individuel studierådgivning af husets “Academic Resident Advisor”. I husets kontortid på alle hverdagsaftener kan man desuden søge praktisk råd i forhold til det at bo og leve i en by som New York.

Ansøg om optagelse 
Man kan søge optagelse i Academic Guest House og blive Bikuben Scholar når man:
·        er optaget som fuldtidsstuderende på en amerikansk uddannelsesinstitution i New York-området
·        har aftale om private Master Classes med en navngiven faglig relevant underviser
·        har aftale om praktikophold hos en arbejdsgiver, som ikke findes tilsvarende i dansk regi
·        har aftale om et fuldtids efteruddannelsesforløb

Læs mere om krav til ansøgere og procedurer i ansøgningsvejledningen på: www.bikubenscholar.dk

Man betaler ikke husleje i Academic Guest House, men der er udgifter til en række engangsgebyr, månedlige forbrugsudgifter og det amerikanske skattevæsens beskatning af værdien af fri bolig. Har man ikke haft lønindkomst i løbet af sit ophold, vil man typisk få det meste af den indbetalte skat af fri bolig retur ved udflytning. 

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode