DSA vælger ny bestyrelse

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015

Søndag den 9. august inviterede Danish Students Abroad til generalforsamling, hvor foreningens nye lederskab skulle vælges. Traditionen tro kunne man både deltage ved fysisk og virtuelt fremmøde, og knap 20 medlemmer deltog.

Den nye bestyrelse består af: Mikkel Harsdorf Lauritzen (præsident), David Rischel (vicepræsident), Leise Hartvig Sandeman (vicepræsident), Hasse Reinholdt Nielsen (kasserer), Tobias Emil Hastrup-Leth, Hans Peter Geisler, Sophie Isabelle Stistrup Worrall, Emil Bender Lassen, Martina Michelsen, Amalie Hedeager Bruun, Tobias Schjødt Kjær og Pelle Garbus (suppleant).

Vi siger tak til den afgående bestyrelse og velkommen til den nye!

Læs referatet her (opdateres snarest muligt).

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode