DSA vælger ny bestyrelse

DSA vælger ny bestyrelse

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015

Søndag den 9. august inviterede Danish Students Abroad til generalforsamling, hvor foreningens nye lederskab skulle vælges. Traditionen tro kunne man både deltage ved fysisk og virtuelt fremmøde, og knap 20 medlemmer deltog.

Den nye bestyrelse består af: Mikkel Harsdorf Lauritzen (præsident), David Rischel (vicepræsident), Leise Hartvig Sandeman (vicepræsident), Hasse Reinholdt Nielsen (kasserer), Tobias Emil Hastrup-Leth, Hans Peter Geisler, Sophie Isabelle Stistrup Worrall, Emil Bender Lassen, Martina Michelsen, Amalie Hedeager Bruun, Tobias Schjødt Kjær og Pelle Garbus (suppleant).

Vi siger tak til den afgående bestyrelse og velkommen til den nye!

Læs referatet her (opdateres snarest muligt).

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.