DSA udbyder GMAT-forberedelseskursus i samarbejde med Aspiri

GMATOFFICIALGUIDE1DSA tilbyder i samarbejde med Aspiri et forberedelsekurse i GMAT-testen. GMAT-testen bruges af de bedste universiteter i udlandet, hvis man ønsker at læse en kandidat inden for økonomi, business og management. Kurset fokuserer primært på at forberede deltageren på den kvantitative del af testen, samt give deltageren værktøjer til at kunne løse de andre dele af testen ved at give tips og tricks til, hvordan man bedst studerer op til testen generelt.  Kurset bliver afholdt af Aspiri den 23. og 24. juli.

Underviseren, Kim Rants, er super professionel og har selv taget testen med gode resultater. Det har bl.a. medført, at han er blevet accepteret på både HEC Paris og London School of Economics and Political Science.

Så hvis du er interesseret i at læse din kandidat i business i udlandet, så tjek Aspiris hjemmeside ud og tilmeld dig kurset, inden det er for sent! Så kan du også læse på ét af de bedste universiteter i verden ligesom Kim!

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode