DSA udbyder GMAT-forberedelseskursus i samarbejde med Aspiri

DSA udbyder GMAT-forberedelseskursus i samarbejde med Aspiri

GMATOFFICIALGUIDE1DSA tilbyder i samarbejde med Aspiri et forberedelsekurse i GMAT-testen. GMAT-testen bruges af de bedste universiteter i udlandet, hvis man ønsker at læse en kandidat inden for økonomi, business og management. Kurset fokuserer primært på at forberede deltageren på den kvantitative del af testen, samt give deltageren værktøjer til at kunne løse de andre dele af testen ved at give tips og tricks til, hvordan man bedst studerer op til testen generelt.  Kurset bliver afholdt af Aspiri den 23. og 24. juli.

Underviseren, Kim Rants, er super professionel og har selv taget testen med gode resultater. Det har bl.a. medført, at han er blevet accepteret på både HEC Paris og London School of Economics and Political Science.

Så hvis du er interesseret i at læse din kandidat i business i udlandet, så tjek Aspiris hjemmeside ud og tilmeld dig kurset, inden det er for sent! Så kan du også læse på ét af de bedste universiteter i verden ligesom Kim!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.