Kan du løse Danmarks største problem?

Kan du løse Danmarks største problem?

TF DKTeach First Danmark engagerer de mest kompetente og relationsstærke fra universiteterne til et toårigt og fuldt lønnet ledelsesudviklingsprogram, hvor de underviser på folkeskoler i socialt udsatte kvarterer. Teach First Graduates videreuddannes og arbejder med fokus på at styrke udsatte elever og udvikler deres kompetencer som inspirerende undervisere, rollemodeller og kommende ledere, der kan opnå ambitiøse mål.

Teach First Danmark arbejder for at alle børn og unge i Danmark får en god uddannelse uanset deres sociale baggrund. Bliv Teach First Graduate og gør en vedvarende forskel for dem, der har mest brug for det – måske Danmarks næste astronaut, succesdigter eller statsminister…

DSA er super glade for at Teach First har vist interesse for at rekruttere danskere med international baggrund og ser frem til at arbejde sammen med Teach First Denmark i fremtiden. Ansøg via www.teachfirst.dk inden 13. april.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.