Kan du løse Danmarks største problem?

TF DKTeach First Danmark engagerer de mest kompetente og relationsstærke fra universiteterne til et toårigt og fuldt lønnet ledelsesudviklingsprogram, hvor de underviser på folkeskoler i socialt udsatte kvarterer. Teach First Graduates videreuddannes og arbejder med fokus på at styrke udsatte elever og udvikler deres kompetencer som inspirerende undervisere, rollemodeller og kommende ledere, der kan opnå ambitiøse mål.

Teach First Danmark arbejder for at alle børn og unge i Danmark får en god uddannelse uanset deres sociale baggrund. Bliv Teach First Graduate og gør en vedvarende forskel for dem, der har mest brug for det – måske Danmarks næste astronaut, succesdigter eller statsminister…

DSA er super glade for at Teach First har vist interesse for at rekruttere danskere med international baggrund og ser frem til at arbejde sammen med Teach First Denmark i fremtiden. Ansøg via www.teachfirst.dk inden 13. april.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode