Byd velkommen til vores nye frivillige

Vi er glade for at byde vores to nye frivillige:

DSC_0319_2Lena Hansen bliver ny DSA-ambassadør. DSA-ambassadøren vil stå for at holde oplæg om udlandsstudier og af og til at hjælpe med at rådgive studerende på vej til udlandet. Lena er ved at færdiggøre sit speciale i Applied Cultural Analysis på Københavns Universitet og Lund Universitet. Hun har studeret halvandet år på Hawaii et semester, hvor hun også skrev sin bacheloropgave. Desuden har hun I flere omgange været på sommerskole i Singapore og i Tyskland.

christina_judson

Christina Judson bliver ny frivillig i DSA Rådgivning, hvor sammen med resten af DSA Rådgivning vil rådgive studerende om alle aspekter af studier i udlandet. Christina har været på udveksling i Holland og har senest læst en master i London School of Economics and Political Science. Desuden har hun erfaring med sommerskole i Storbritannien og praktik som del af sin uddannelse.

 

De ser begge frem til at motivere og rådgivere danske studerende, der vil studere i udlandet.

Læs mere om vores frivillige her.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode