Byd velkommen til vores nye frivillige

Byd velkommen til vores nye frivillige

Vi er glade for at byde vores to nye frivillige:

DSC_0319_2Lena Hansen bliver ny DSA-ambassadør. DSA-ambassadøren vil stå for at holde oplæg om udlandsstudier og af og til at hjælpe med at rådgive studerende på vej til udlandet. Lena er ved at færdiggøre sit speciale i Applied Cultural Analysis på Københavns Universitet og Lund Universitet. Hun har studeret halvandet år på Hawaii et semester, hvor hun også skrev sin bacheloropgave. Desuden har hun I flere omgange været på sommerskole i Singapore og i Tyskland.

christina_judson

Christina Judson bliver ny frivillig i DSA Rådgivning, hvor sammen med resten af DSA Rådgivning vil rådgive studerende om alle aspekter af studier i udlandet. Christina har været på udveksling i Holland og har senest læst en master i London School of Economics and Political Science. Desuden har hun erfaring med sommerskole i Storbritannien og praktik som del af sin uddannelse.

 

De ser begge frem til at motivere og rådgivere danske studerende, der vil studere i udlandet.

Læs mere om vores frivillige her.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.