Mentorprogram hjælper studerende til udlandet

ku_mentorprogram_nina_stegger_law_london

Nina foran sin “law school” i London. Foto: Privat

DSA-Englands bestyrelsesmedlem Nina M. Stegger har deltaget i Københavns Universitets “Mentorprogram”, som matcher KU studerende på udveksling med KU-alumner i udlandet:

“London var det oplagte sted at tage på udveksling, da her er nogle af de bedste Law Departments i Europa. Udveksling i London giver således mulighed for at få højt kvalificeret undervisning på engelsk, samtidig med at man er i en af de fedeste byer i verden.

Et stort plus ved at være på udveksling i London er, at undervisningen foregår på engelsk, og at hvert fag er undervist af de professorer, der har skrevet pensum. Derudover lærer man den juridiske terminologi på engelsk, hvilket yderligere kvalificerer en til et arbejde i udlandet. Londons retssystem er anderledes end derhjemme, hvilket kræver en smule tilvænning, men ellers foregår undervisningen på nogenlunde samme måde, som man er vant til på KU.”

Her kan du læse et interview med Nina som fortæller om hvorfor hun valgte at tage til London og om sine oplevelser med mentorprogram.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode