Mentorprogram hjælper studerende til udlandet

Mentorprogram hjælper studerende til udlandet

ku_mentorprogram_nina_stegger_law_london

Nina foran sin “law school” i London. Foto: Privat

DSA-Englands bestyrelsesmedlem Nina M. Stegger har deltaget i Københavns Universitets “Mentorprogram”, som matcher KU studerende på udveksling med KU-alumner i udlandet:

“London var det oplagte sted at tage på udveksling, da her er nogle af de bedste Law Departments i Europa. Udveksling i London giver således mulighed for at få højt kvalificeret undervisning på engelsk, samtidig med at man er i en af de fedeste byer i verden.

Et stort plus ved at være på udveksling i London er, at undervisningen foregår på engelsk, og at hvert fag er undervist af de professorer, der har skrevet pensum. Derudover lærer man den juridiske terminologi på engelsk, hvilket yderligere kvalificerer en til et arbejde i udlandet. Londons retssystem er anderledes end derhjemme, hvilket kræver en smule tilvænning, men ellers foregår undervisningen på nogenlunde samme måde, som man er vant til på KU.”

Her kan du læse et interview med Nina som fortæller om hvorfor hun valgte at tage til London og om sine oplevelser med mentorprogram.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.