Hvorfor skal man tage på en sprogrejse?

Artikel af: Eurostudy InternationalYale

En sprogrejse er en god mulighed for unge samt voksne at rejse ud i verden og lære sproget i landet, hvor det tales. På en sprogrejse kan man få masser af spændende oplevelser med andre studerende i udlandet – oplevelser, som man vil huske på hele livet. Endvidere får man muligheden for at udfordre sig selv og udvikle sine sociale og kommunikative kompetencer.

Der er rigtige mange fordele at hente ved at tage på en sprogrejse. Først og fremmest får man muligheden for at blive rigtig god til fremmedsproget gennem intensiv undervisning i landet. Derudover får man en dybere indsigt i landets kultur, historie og befolkning.

Dermed bliver sproget og den kulturelle indsigt, man tilegner sig på en sprogrejse, til en permanent egenskab og indprentet viden.

De tilegnede kompetencer vil gavne særlig meget i fremtiden, da fremmedsprogkundskaber er eftertragtede på både det danske og internationale arbejdsmarked. Med disse kvalifikationer på CV’et gør man sig selv mere attraktive i forbindelse med jobsøgningen. En sprogrejse vil dermed åbne op for flere jobmuligheder både i Danmark og i udlandet.

Ud over at man bliver dygtig til sproget, får man også muligheden for at komme med på flere spændende og lærerige udflugter i landet, hvor man blandt andet kommer ud og se de vigtigste historiske seværdigheder. Dermed får man både nydt sit ophold i udlandetog lære en masse nye ting. Derudover kommer man også til at lære mange nye mennesker fra selve landet samt andre steder i verden at kende, og dermed får man udvidet sit netværk.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode