SU-styrelsen overgår til Digital Post

NemID

Foto: Jonas Vandall Ørtvig/Scanpix 2010

Når du i fremtiden henvender dig til Styrelsen om en sag, herunder klagesager, så skal det ske gennem Digital Post. D. 10. december var nemlig dagen, hvor emailaddressen udland@uds.dk lukkede og man nu kun kan komme i kontakt med SU Styrelsens Udlandsafdeling via Digital Post. Når du skriver til SU Styrlesen, vil  de ligeledes give dig svar via Digital Post på borger.dk eller e-Boks.

På borger.dk eller e-boks.dk vil du blandt andet kunne se din støttemeddelese med oplysninger om, hvor meget du er tildelt i SU, dine skatteoplysninger, om du står som ude- eller hjemmeboende m.m.

Du skal derfor huske at melde dig til Digital Post på borger.dk eller e-boks.dk, så du fortsat kan se dine breve om SU.

Hvis du er i tvivl om hvordan man kommunikerer via Digital Post, så se SU Styrelsens trin-for-trin vejledning her. Hvis du endnu ikke har Nem-ID, så er der ligeledes her en guide til hvordan du får det tilsendt.

Læs mere på SU-styrelsens hjemmeside her. I tvivl? Skriv til os!

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode