SU-styrelsen overgår til Digital Post

SU-styrelsen overgår til Digital Post

NemID

Foto: Jonas Vandall Ørtvig/Scanpix 2010

Når du i fremtiden henvender dig til Styrelsen om en sag, herunder klagesager, så skal det ske gennem Digital Post. D. 10. december var nemlig dagen, hvor emailaddressen udland@uds.dk lukkede og man nu kun kan komme i kontakt med SU Styrelsens Udlandsafdeling via Digital Post. Når du skriver til SU Styrlesen, vil  de ligeledes give dig svar via Digital Post på borger.dk eller e-Boks.

På borger.dk eller e-boks.dk vil du blandt andet kunne se din støttemeddelese med oplysninger om, hvor meget du er tildelt i SU, dine skatteoplysninger, om du står som ude- eller hjemmeboende m.m.

Du skal derfor huske at melde dig til Digital Post på borger.dk eller e-boks.dk, så du fortsat kan se dine breve om SU.

Hvis du er i tvivl om hvordan man kommunikerer via Digital Post, så se SU Styrelsens trin-for-trin vejledning her. Hvis du endnu ikke har Nem-ID, så er der ligeledes her en guide til hvordan du får det tilsendt.

Læs mere på SU-styrelsens hjemmeside her. I tvivl? Skriv til os!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.