DSA til seminar med de jyske Studievalg-centre

studievalg_syddanmark_december_2014Fredag den 5. december drog Danish Students Abroad til Kolding for at deltage i et seminar sammen med 15 vejledere fra Studievalg-centrene i Jylland. Generelt er Studievalg-centrene aktive i forhold til at oplyse og vejlede om studier i udlandet, selvom hovedparten af de henvendelser, Studievalg får fra unge, drejer sig om vejledning om studier i Danmark. Dog oplever alle centre, ligesom DSA at interessen for studier i udlandet er stigende. For eksempel har Studievalg Sydjylland løbende lavet informationsmøder om udlandsstudier, hvor mere end 400 unge indtil videre har deltaget.

Dog oplever Studievalg-vejlederne, at det kan være svært at nå rundt om alle aspekter ved studier i udlandet på halvanden times tid en hverdagsaften samtidig med at det kan være udfordrende at vide, hvor man skal indhente information omkring udlandsstudier, for at hjælpe de studerende. DSAs rådgivning er skræddersyet til studier i udlandet og vi forsøger at samle så meget information som muligt på vores hjemmeside, til brug for både studievejledere og elever.

Studievalg-vejlederne er dedikerede og vil ligesom DSA gerne arbejde for at flere får mulighed for at studere i udlandet. Studievalg har de rette pædagogiske værktøjer til hjælpe unge videre. I DSA er vi nu blevet klogere på, hvordan Studievalg-centrene arbejder, og hvordan vi kan støtte hinanden i at udbrede kendskabet til nogle af de mange muligheder, der findes i udlandet.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode