DSA vælger nyt lederskab

msoscarmia

Ved gårsdagens ekstraordinære generalforsamling valgte DSA valgte nyt lederskab og det nye team i front består af Mia Eskelund (præsident), Oscar Buhl og Marie-Sophie Ahlefeldt (co-vicepræsidenter).

“Vi glæder os sindssyg meget til at komme i gang med arbejdet. DSA er jo inde i en rivende udvikling, så der er nok at tage fat på – og vi kan slet ikke vente med at følge og lede foreningens videre udvikling over det næste halve år,” udtaler Mia på vegne af den nye trekløver.

Morten Munch Jespersen udtrådte også af bestyrelsen ved den ekstraordinære generalforsamling, da han grundet nyt job ikke kunne fortsætte sit arbejde i foreningen. DSA sigertusind tak til Morten for hans arbejde som kasserer siden DSAs begyndelse og for al det arbejde og energi han har lagt i foreningen i dens opstartsperiode.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode