Nye partnerskaber med Professionshøjskolen Metropol og Kilroy Travel

Nye partnerskaber med Professionshøjskolen Metropol og Kilroy Travel

Det er med glæde, at vi i DSA kan fortælle, at vi har fået kontakt med Kilroy Travel og  Professionshøjskolen Metropol, og således er blevet inviteret til at holde oplæg. Den 11. og den 18. november var to repræsentanter fra bestyrelsen med til informationsmøder  om studier og praktik hos Kilroy Travel. Her fik de mulighed for at udbrede kendskabet til DSA og fortælle, hvordan vi netop kan hjælpe danske studerende med at realisere deres udlandsdrømme. I næste december holder vi igen oplæg hos Kilroy Travel og på Professionshøjskolen Metropol. Vi glæder os  til at komme ud til endnu flere studerende og udbrede kendskabet til DSA. Så hold øje med vores kalender på forsiden!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.