Nye partnerskaber med Professionshøjskolen Metropol og Kilroy Travel

Det er med glæde, at vi i DSA kan fortælle, at vi har fået kontakt med Kilroy Travel og  Professionshøjskolen Metropol, og således er blevet inviteret til at holde oplæg. Den 11. og den 18. november var to repræsentanter fra bestyrelsen med til informationsmøder  om studier og praktik hos Kilroy Travel. Her fik de mulighed for at udbrede kendskabet til DSA og fortælle, hvordan vi netop kan hjælpe danske studerende med at realisere deres udlandsdrømme. I næste december holder vi igen oplæg hos Kilroy Travel og på Professionshøjskolen Metropol. Vi glæder os  til at komme ud til endnu flere studerende og udbrede kendskabet til DSA. Så hold øje med vores kalender på forsiden!

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode