SIGNED, SEALED, DELIVERED

SIGNED, SEALED, DELIVERED

aon2

Vi har lavet en forsikringsaftale til alle Plus-medlemmer. Forsikringer er noget af det dyreste og det mest bøvlede ved at studere i udlandet – så vi har knoklet i et år for at få en aftale på plads til glæde for alle studerende i udlandet – nu er det slut med at danske studerende skal betale mere for deres forsikring end studerende fra de fleste andre lande.

Vi er super stolte over at kunne sige, at vi har lavet en virkelig god aftale. Meget kort fortalt: Det er en god forsikring, den dækker meget godt (bl.a. også når man er i Danmark på ferie!), og vi har ikke været i stand til at finde andet, der er lige så billigt på det danske marked. Kan det blive meget bedre? Nej, det synes vi heller ikke.

Læs mere her.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.