Besøg på Erhvervsakademi Aarhus

Besøg på Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus fik den 14/11 besøg af Mia Eskelund Pedersen, som skulle mødes med koordinatoren for international mobilitet, Kristoffer Edal Mikkelsen. Efter et veloverstået møde stod den på rundvisning på hele skolen. Noget af det, som Mia bed mærke i var, at uanset hvilke gange vi gik på, så hørte man forskellige sprog – både engelsk, men også andre fremmedsprog. Mia og jeg fik en god snak om, hvad der gør erhvervsakademiet til et spændende sted at studere. Der er blandt andet summer schools i Tanzania om innovation og entrepreneurship i u-lande.

november_2104_erhvervsakademi_aarhus

Desuden har erhvervsakademiet gjort meget for, at nedbryde de barrierer der kan være for at tage i praktik eller et semester i udlandet. Der bliver lavet hold på 25 studerende, som sammen kan tage et semester på det kinesiske universitet Shanghai Jintao. Erhvervsakademiet hjælper også med at skaffe lejligheder, og få styr på økonomien. Det er tiltag, som man forsøger sig med for at imødekomme regeringens 2020-plan, om at 50 % af alle danske studerende skal tage et semester i udlandet. I øjeblikket er der dog kun 5-7 % af de nuværende studerende på erhvervsakademiet, som drager ud på udlandsophold. Det tal vil DSA gerne hjælpe med at gøre højere, fortalte Mia. En rundvisning og et møde rigere, blev det til for DSA i Aarhus i denne omgang. Men jeg håber de kommer tilbage, og vil hjælpe med at rette mine medstuderendes tanker hen imod et udenlandseventyr.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.