DSA UK har fået ny bestyrelse – og skifter navn

DSA – England har fået ny bestyrelse og nyt navn på den årlige generalforsamling den 12. november. DSA – UK skiftede navn til ‘DSA – England’. Det skete efter overvejelser om fremtiden, og da fremtidsfokus og arrangementer primært vil involvere England, mente bestyrelsen, at det var mere passende navnet DSA – England. På generalforsamlingen blev der også valgt ny bestyrelse. Marie-Sophie Ahlefeldt fortsætter som præsident, Malene Eilersen blev valgt  som vicepræsident, og Nina Stegger som kasserer. De ordinære bestyrelsesmedlemmer er Henrik Larsen, Sidsel Marie Nygaard, Frida Pritzlau, og Ida de Connick-Smith. DSA – England har spændende planer for næste år. Blandt andet vil der blive holdt månedlige pubaftener, Ph.D.-networking, karriereevents, påskefrokost, og så vil DSA Open House-successen selvfølgelig blive gentaget i 2015. Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt til de kommende arrangementer.

 

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode