DSA UK har fået ny bestyrelse – og skifter navn

DSA UK har fået ny bestyrelse – og skifter navn

DSA – England har fået ny bestyrelse og nyt navn på den årlige generalforsamling den 12. november. DSA – UK skiftede navn til ‘DSA – England’. Det skete efter overvejelser om fremtiden, og da fremtidsfokus og arrangementer primært vil involvere England, mente bestyrelsen, at det var mere passende navnet DSA – England. På generalforsamlingen blev der også valgt ny bestyrelse. Marie-Sophie Ahlefeldt fortsætter som præsident, Malene Eilersen blev valgt  som vicepræsident, og Nina Stegger som kasserer. De ordinære bestyrelsesmedlemmer er Henrik Larsen, Sidsel Marie Nygaard, Frida Pritzlau, og Ida de Connick-Smith. DSA – England har spændende planer for næste år. Blandt andet vil der blive holdt månedlige pubaftener, Ph.D.-networking, karriereevents, påskefrokost, og så vil DSA Open House-successen selvfølgelig blive gentaget i 2015. Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt til de kommende arrangementer.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.