Medlemskortet for DSA Plus-medlemmer er ankommet

DSA2

Vores fine, fine ISIC/DSA Plus medlemskort er endelig kommet – og vi kan godt afsløre at vi er pænt stolte. Det er altså en milepæl at holde vores helt eget medlemskort i hånden! Og når det så samtidig gør det bedre og billigere at være studerende, så er det jo kun endnu bedre. Tak til ISIC Danmark for samarbejdet!

Vi er i fuld gang med at oprette kort til jer, så hvis I har bestilt kortet inden for de sidste par uger, skulle I gerne få det omkring 1. december.

Vil du have fat i kortet og samtidig få en masse ISIC og DSA Plus-fordele? Så læs mere her: http://ankersway.com/isic-og-dsa-kort/

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode