Stærkere samarbejde Danes Worldwide

Tidligere på måneden mødtes præsident Mia Eskelund Pedersen med Danes Worldwides generalsekretær Anne Marie Dalgaard, da hun var på besøg i London. Ligesom DSA er Danes Worldwide en organisation for danskere i udlandet, og vi har længe samarbejdet omkring fælles mærkesager, f.eks. forbedring af omregningsskalaen for unge, der har taget en international studentereksamen samt holdt fælles arrangementer i London.

Igennem den sidste tid har vi brygget på et fælles projekt, der markant skal forbedre rådgivningen for unge danskere, der gerne vil studere i udlandet. Vi kan ikke afsløre alt for meget endnu, men hvis alt går vel, så kommer DSA til at være meget mere i København fremover. Vi glæder os til at fortælle jer mere, men for nu kan vi sige at vi glæder os til at forbedre vores services til gavn for alle vores fantastiske medlemmer.dsa_dww

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode