Stærkere samarbejde Danes Worldwide

Stærkere samarbejde Danes Worldwide

Tidligere på måneden mødtes præsident Mia Eskelund Pedersen med Danes Worldwides generalsekretær Anne Marie Dalgaard, da hun var på besøg i London. Ligesom DSA er Danes Worldwide en organisation for danskere i udlandet, og vi har længe samarbejdet omkring fælles mærkesager, f.eks. forbedring af omregningsskalaen for unge, der har taget en international studentereksamen samt holdt fælles arrangementer i London.

Igennem den sidste tid har vi brygget på et fælles projekt, der markant skal forbedre rådgivningen for unge danskere, der gerne vil studere i udlandet. Vi kan ikke afsløre alt for meget endnu, men hvis alt går vel, så kommer DSA til at være meget mere i København fremover. Vi glæder os til at fortælle jer mere, men for nu kan vi sige at vi glæder os til at forbedre vores services til gavn for alle vores fantastiske medlemmer.dsa_dww

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.