Medlemsmøde i København

shanghai_pudong_bund_panorama_-_danish_students_abroadDSA vil gerne skabe en platform, hvor de personlige erfaringer bringes i spil – alle de erfaringer man ikke nødvendigvis finder, når man søger information på nettet. Derfor inviterer vi den 13. november til et medlemsmøde i København. Idéen er at mødes en gang om måneden for at udveksle erfaringer og blive klogere på at studere i udlandet.

Ved dette medlemsmøde har vi inviteret en gæst, som har læst et semester på Fudan Universitet i Shanghai. Han vil fortælle om sin motivation for at rejse til Kina, og hvordan han blev klogere på “Riget i Midten”.

Læs mere her.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode