DSA siger tak til afgående præsident, Sørine Vesth Rasmussen

DSC_0074På vegne af hele DSAs bestyrelse, medlemmer og støtter, vil jeg gerne sige et kæmpe stort tak til Sørine, DSAs præsident gennem de sidste 15 måneder. Sørine har været med i DSA helt fra begyndelsen, fra det startede på et lille kontor på Vesterbro som en tosset ide om at skabe “noget” for danske udlandsstuderende. Ingen vidste på det tidspunkt hvad “noget” var, men havde en vision om, at ingen skulle stå med desamme udfordringer, som vi selv havde haft, når vi ville studere i udlandet.

Med den vision i ryggen, har Sørine ledt bestyrelsen og foreningen til hvor vi er i dag. På kort tid er vi gået fra at være et lille opstarts-projekt til at være en af de største studenterforeninger i Danmark med over 1000 medlemmer og på nippet til at etablere et lille kontor i København. Det har ikke altid været nemt, men Sørines store drive og passion for at gøre en forskel for danske udlandsstuderende har samlet, ikke kun bestyrelsen, men også vores fantastiske frivillige og medlemmer i kampen om at realisere visionen og hjulpet hundrevis af studerende ud i verden. Der er ingen tvivl om, at uden Sørines altid optimistiske indstilling og store engagement, havde vi ikke været hvor vi er i dag.

Det er derfor slet ikke uden vemod, at vi siger farvel og tak til Sørine, men vi er simpelthen så glade og stolte over at hun nu fortsætter kampen som medarbejder i Uddannelsesministeriet og ønsker hende alt mulig held og lykke fremover.

På vegne af bestyrelsen,

Mia

Note: Vice-præsident i DSA, Mia Eskelund, vil indtil den ekstraordinære generalforsamling fungere som konstitueret præsident. Dato for ekstraordinær generalforsamling vil blive offentliggjort d. 10. november.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode