DSAs præsident takker af

dsa_smvr_-_foto_(c)_pelle_rink

Foto: Pelle Rink/Djøf

Kære DSA’ere og alle I andre fantastiske mennesker, der følger DSA,

Jeg har været med til at starte, lede og udvikle DSA fra den første aften, hvor 15 mennesker mødtes på et kontor på Vesterbro for at diskutere en fantastisk ide omkring at skabe “noget” for danske udlandsstuderende – men hvor ingen helt forstod hvad vi kunne opnå. En ting var sikkert da alle forstod, at ingen skulle stå over for de udfordringer, som vi selv havde haft i forbindelse med vores udlandsstudier.

Jeg er blevet tilbudt og har takket ja til en ny stilling. Da stillingen og mit arbejde i DSA kan lede til interessekonflikter, må jeg desværre trække mig fra min post som præsident i DSA, og per d. 31. oktober træder jeg ud af bestyrelsen.

Mia, vice-præsidenten, tager over som konstitueret præsident og den næste tid bliver utrolig spændende med Google Workshop i London, ISIC-kort, et hemmeligt projekt (som snart kommer ud!), og der vil også være en ekstraordinær generalforsamling, hvor en ny præsident og vice-præsident skal findes.

Der er to hovedafdelinger i DSA og begge er svært imponerende. I rådgivningsafdelingen har flere hundrede fået hjælp, vejledning og støtte til udlandsstudier, og at læse dine ’tak’-emails har været motiverende for hele DSA. Og hver gang DSA kontakter dig som medlem og har bedt om råd, så svarer du imponerende hurtigt (næsten som om, at du venter på en email fra os) og er altid villig til at hjælpe andre DSAere, hvilket er grunden til, at DSA eksisterer.

I repræsentationsafdelingen bliver der dagligt arbejdet for at forbedre dine studier, rettigheder og liv før, under og efter udlandsstudier. Der er blevet holdt imponerende mange konstruktive møder med politikere, fagforeninger, organisationer, virksomheder og andre interessenter. I DSA har vi altid arbejdet for en konstruktiv diskussion med beslutningstagere, da vi altid hellere har villet sikre, at der blev lavet konstruktive ændringer, end at det blev en kamp i medierne.

Jeg vil på vegne af DSAs afdelinger, bestyrelse og personligt gerne takke dig. Takke dig for spørgsmål, dine råd, din historie og dine idéer, for uden dig, ville DSA ikke være hvor vi er i dag. Du ved det måske ikke, men du gør faktisk en forskel for de studerende, som kommer efter dig. I DSA siger vi ofte: “Vi ved, at den danske studerende Anne/Mikkel/Sarah/Mohammad har ‘gjort det’, så du kan også”, hvilket vi vil blive ved med, for det er dem og jer, som har været ude, der kan og vil hjælpe dig og andre videre.

Du skal vide, at jeg er taknemmelig for alt, du har gjort DSA til, som inkluderer alt fra vores arrangementer til vores fantastiske partnerskaber med blandt andet ISIC, EDU, Djøf, UFM, SU-Udland, Google og EducationFirst.

Til sidst vil jeg gerne sige tak til bestyrelsen og de frivillige. Det har været inspirerende og lærerigt at arbejde med så mange entusiastiske, professionelle og skønne mennesker.

Jeg ønsker dig alt det bedste, dine studier og din fremtid.

DSA Præsident indtil d. 31.10.2014,
Sørine Vesth Rasmussen

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode