DSA-UK holder generalforsamling – DATO ÆNDRET

På grund af uforudsete omstændigheder har vi været nødt til at udskyde datoen for årets generalforsamling. Vi mødes i stedet onsdag d. 12.  november på Knight’s Templar/Chancery Lane, hvor vi stadig glæder os rigtig meget til at møde en masse seje danske studerende og til at vælge bestyrelsen, der skal sætte kursen for DSA-UK i løbet af det næste år. Spørgsmål og tilmelding sker til UK@dsabroad.dk

Vel mødt!

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode