DSA indgår samarbejde med ISIC

isic-new-yorkNYE MEDLEMSFORDELE: Så er der godt nyt til alle Plus-medlemmer! DSA har lavet en samarbejdsaftale med ISIC Danmark om et medlemskort. Kortet fungerer som et internationalt studiekort og giver således adgang til over 40.000 studierabatter 125.000 steder i 130 lande verden over. Det betyder, at du kan spare helt op til 50% på alt fra rejser til  telefonregninger – ja, kort sagt alt, der gør livet som studerende lidt sjovere. For at få kortet skal du være studerende og over 16 år, og så selvfølgelig Plus-medlem. Kortet koster normalt 185 kr. Som Plus-medlem får du det  ganske gratis! Er du ikke Plus-medlem i forvejen, kan du hurtigt blive det her. Du kan læse mere om ISIC, og se et udvalg af rabatterne her.

ISIC er grundlagt af studerende med et ønske om at kunne blive anerkendt som studerende i udlandet. Mere end 60 år efter grundlæggelsen har vi stadig samme udgangspunkt og dette arbejde er vigtigere end nogensinde. Ved at indgå aftale med DSA sikrer vi, at danske studerende, der skal til udlandet for at studere, får den bedste start på deres nye tilværelse. De er sikre på at blive anerkendt som studerende og dermed få adgang til en lang række fordele og rabatter”

– Frederik Øhrgaard, Business Development Manager, ISIC Denmark

Læs mere her.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode