Informationssession om Yale University i Malmø

Kunne du tænke dig at læse på et af USAs fineste universiteter? Så kom til informationssession med Yale Universitys Director of International Studies, Rebekah Westphal, den 22. oktober i Malmö. Rebekah Westphal vil tale om livet på Yale, ansøgningsprocessen og mulighederne for økonomisk støtte. Det er en attraktiv mulighed for at få vigtig information om studiet på et af verdens eliteuniversiteter. Læs mere og tilmeld dig her.

Se desuden vores interview med Rebekah Westphal:

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode