Et arrangement, som helt sikkert gentages næste år

DSA Open House London gik overalt forventning: 26 tilmeldte, 10 universiteter og et hav af danske studerende som frivilligt stod klar til at vise rundt.

I DSA-UK har vi netop afsluttet vores første store arrangement – DSA Open House. Det har været en kæmpe succes, 26 danskere fløj fra Danmark til London for at opleve og høre om de forskellige universiteter i London samt Oxford og Cambridge. Vi havde samlet 15 danske rundvisere fra universiteter som Regent’s, LSE, UCL, Queen Mary, Kings, mf. som frivilligt stod klar til at svare på spørgsmål om deres universitet og deres oplevelser i London og omegn. Vi havde Mia Eskelund fra bestyrelsen til at fortælle om ansøgningsprocessen og økonomi, Christina Judson til at fortælle om karriere i England og Hans Christian Gregersen kom fra DSA-Skotland og fortalte om muligheden for at studere i Skotland. Lørdagens meget travle program blev rundet af med en fantastisk middag med både rundvisere, tilmeldte og DSA-UKs bestyrelse. DSA Open House blev et arrangement, som helt sikkert gentages næste år!

Læs mere om arrangementet og rundviserne her. Læs en deltagers beretning fra arrangementet.

dsa_open_house_gruppebillede_(c)_dsa

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode