DSA til Udlandsdag på KU

2014-10-02 13.05.13

Det er efterhånden blevet en tradition, at Danish Students Abroad deltager i København Universitets Udlandsdag, som i år løb af stablen torsdag den 2. oktober. I løbet af eftermiddagen havde universitetets studerende du mulighed for at høre oplæg om selvarrangerede ophold, universitetets egne samarbejdsplader og praktik. Der var også mulighed for at deltage i en ansøgningsworkshop. DSA havde en stand på ‘Udlandsbasaren’, hvor også International Uddannelse & SU, CIP, EDU Danmark, Kilroy Education, Kulturstudier, CampusFrance, Danmark-Amerika Fondet og Fullbright Kommissionen og QA Programme deltog. Det er som altid en fornøjelse at komme ud og møde studerende, der drømmer om at komme til udlandet!

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode