DSA til Udlandsdag på KU

DSA til Udlandsdag på KU

2014-10-02 13.05.13

Det er efterhånden blevet en tradition, at Danish Students Abroad deltager i København Universitets Udlandsdag, som i år løb af stablen torsdag den 2. oktober. I løbet af eftermiddagen havde universitetets studerende du mulighed for at høre oplæg om selvarrangerede ophold, universitetets egne samarbejdsplader og praktik. Der var også mulighed for at deltage i en ansøgningsworkshop. DSA havde en stand på ‘Udlandsbasaren’, hvor også International Uddannelse & SU, CIP, EDU Danmark, Kilroy Education, Kulturstudier, CampusFrance, Danmark-Amerika Fondet og Fullbright Kommissionen og QA Programme deltog. Det er som altid en fornøjelse at komme ud og møde studerende, der drømmer om at komme til udlandet!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.