DSA på Færøerne

Tidligere på ugen var DSA på uddannelsesmesse i Thorshavn.

40 % af Færingerne bliver på Færøerne, 50 % tager til Danmark, og de sidste 10 % tager til udlandet for at læse. DSA har kapacitet og viden til at hjælpe endnu flere med at komme afsted, og flere af de unge viste også interesse for at tage dele af deres uddannelse uden for rigsfællesskabets grænser. Ud over en stand på messen, holdte DSA også oplæg for de interesserede, hvor alt fra UCAS ansøgninger til hvalfangst blev vendt.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode