DSA til Nordic Study Abroad Conference

Den 13. september blev det årlige Nordic Study Abroad Conference afholdt hos PwC i Hellerup. Danish Students Abroad var naturligvis blandt de repræsenterede organisationer. Konferencen startede med morgenmad til alle deltagerne, hvor der var mulighed for at networke med andre unge med samme interesse. Derefter var der oplæg fra repræsentanter fra nogle af de mest prestigefulde universiteter i verden, såsom Harvard University, Colombia University, London School of Economics og mange flere. Universiteterne præsenterede sig selv og argumenterede for hvorfor de studerende netop skulle vælge deres universitet. Derudover kom repræsentanterne med gode råd til, hvordan deltagerne kunne optimere og differentiere deres ansøgning, når de søger ind på et udenlandsk universitet. Derudover var der motivational speakers som holdte nogle glimrende taler om deres erfaringer med at studere i udlandet. Indimellem de mange oplæg fra universiteterne og motivational speakers, var der mulighed for at networke i PwC’s tilstødende lokaler. Her havde vi vores egen stand, hvor deltagerne kunne høre mere om DSA, og vi kunne hjælpe med deres spørgsmål. Vi håber at vi fra DSA gav et godt indtryk af, hvordan vi kan hjælpe studerende, der ønsker at læse i udlandet. Alt i alt et rigtigt godt afholdt arrangement af NSAC teamet.

nsac_2014_(c)_nsac

Foto: NSAC

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode