Djøf Going Abroad

DJOEF_LOGO_70px_RGBHvordan kan du komme til udlandet som studerende? Hvornår skal du starte din planlægning? Hvordan bruger du et udlandsophold i din videre karriereplanlægning?

Få svar på ovenstående spørgsmål når der afholdes Djøf Going Abroad.
Arrangementet er en unik mulighed for at blive præsenteret for alle de muligheder, du har for et udlandsophold via din uddannelse.

Til arrangementet får du eksempler på, hvordan du planlægger et internationalt studie- eller praktikophold. Du møder virksomhedsledere, der fortæller dig om vigtigheden af internationale kompetencer, og aktører der kan hjælpe dig med den konkrete planlægning. Du hører også om økonomiske støttemuligheder og møder studerende med konkrete erfaringer fra studie- eller praktikophold i udlandet.

Arrangementet afsluttes med en international ”café”, hvor der serveres en let anretning, og hvor du kan netværke med andre studerende samt stille mere konkrete spørgsmål til oplægsholderne.

Se mere og tilmeld dig på Djøfs hjemmeside. 

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode