Ændring af kontingent

Ved vores generalforsamling lørdag den 23. august besluttede generalforsamlingen at hæve det årlige kontingent til 150 kroner. Motivationen for at ændre kontingentet er at sikre, at foreningens driftsomkostninger bliver dækket:  Et støt stigende antal medlemmer og aktiviteter har øget vores omkostninger til marketingsmateriale, hjemmeside, arrangementer, medlemskort og pleje af frivillige og medlemmer.

Djøf-studerende medlemmer opnår fortsat en rabat på 50 procent.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode