DSA og Politikens Boghal indgår samarbejde

DSA og Politikens Boghal indgår samarbejde

læseAlle DSA medlemmer (basis og Plus) får fra onsdag d. 27. august 15% rabat på alle lagerførte bøger i Politikens Boghal i København*.

DSA er rigtig glade for, at vores medlemmer har mulighed for at tage danske bøger med, når de rejser til udlandet, da det ofte kan være dyrt eller måske endda umuligt at skaffe dansk litteratur, når man bor langt væk.

For at indløse rabatten skal man blot medbringe sin DSA velkomst-email, som man modtog, da man meldte sig ind i DSA samt billedlegitimation. Hvis du ikke kan finde emailen, så skriv blot til os, så kan vi sende den til dig igen.

*Rabattilbuddet gælder dog ikke bøger, der i forvejen er nedsatte.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.