DSA og Politikens Boghal indgår samarbejde

læseAlle DSA medlemmer (basis og Plus) får fra onsdag d. 27. august 15% rabat på alle lagerførte bøger i Politikens Boghal i København*.

DSA er rigtig glade for, at vores medlemmer har mulighed for at tage danske bøger med, når de rejser til udlandet, da det ofte kan være dyrt eller måske endda umuligt at skaffe dansk litteratur, når man bor langt væk.

For at indløse rabatten skal man blot medbringe sin DSA velkomst-email, som man modtog, da man meldte sig ind i DSA samt billedlegitimation. Hvis du ikke kan finde emailen, så skriv blot til os, så kan vi sende den til dig igen.

*Rabattilbuddet gælder dog ikke bøger, der i forvejen er nedsatte.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode