Tak for to fantastiske år!

I august måned har DSA eksisteret i to år. Det er gået rigtig stærkt og inden for de to år har DSA fået meget indflydelse, været i flere medier og rådgivet flere end vi nogensinde kunne have forestillet os. Dette er i en hvis grad resultatet af vores stærke samarbejder med ministerier, institutioner, EDU, DJØF og andre, men dem som har gjort den største indsats er de frivillige i bestyrelsen, som har arbejdet på højtryk fra steder såsom Canada, Burkina Faso, England, Schweiz, Abu Dabi, El Salvador.

Flere i bestyrelsen har været med helt fra starten, hvor DSA blot var en idé og hvor alt skulle opbygges fra bunden. Det har krævet usandsynlig mange timer og meget energi fra bestyrelsen og de frivillige, hvor en af hovedkomponenterne har været samarbejde og godt humør.  Da livet har udviklet sig for flere af vores bestyrelsesmedlemmer, er der nogen som siger tak og træder ud af bestyrelsen:

  • Tine Paulsen (Abu Dabi og England), som har sikret at de månedlige nyhedsbreve kom ud med spændende og relevante artikler.
  • Aske Bonde (Norge, Canada, Burkino Faso og Schweiz), som personligt har rådgivet flere hundrede DSA’ere, opbygget rådgivningsafdelingen, lavet landeguides og haft kontakt til alle frivillige.
  • Emil Braunshweig (Indien), som har deltaget i utallige politiske møder og arrangementer, haft styr på den politiske udvikling af uddannelsespolitik i Danmark og lavet reklamefilm.
  • Lauge Schøler (Norge og USA), som altid har kunne sætte tingene i perspektiv og haft styr på og konstant udviklet hjemmesiden.

På vegne af resten af bestyrelsen, de frivillige og alle, der har kontaktet DSA, læst artikler på hjemmesiden, modtaget nyhedsbrev eller deltaget i DSAs aktiviteter, vil jeg gerne sige jer tusind tak. DSA havde ikke eksisteret eller udviklet sig uden et nyhedsbrev, en rådgivningsafdeling, en hjemmeside, viden om uddannelsespolitik og jeres kæmpe arbejdsindsats. Det I alle har vist, som er det vigtigste i jeres arbejde og liv og som Mark Twain så fint sagde: “I have never let schooling interfere with my education”.

Så til jer fire er der et kæmpe (og sørgmodigt!)  tak for, at I har kæmpet for at forbedre og hjælpe danske studerende.

DSA giver en øl i lufthavnen og ønsker alt held og lykke i fremtiden.

– Sørine Vesth Rasmussen

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode