God rejse & held og lykke!

ihavnotEr du på vej ud i verden for at læse næste semester? Så ønsker vi dig alt muligt held og lykke og håber, du får en fantastisk tid! Inden flyet letter, så tag lige et kig på vores “tjekliste” over ting du skal huske inden du rejser. Har du f.eks. tilmeldt dig valglisten for udlandsdanskere? Det kunne jo ske, at der kom folketingsvalg i løbet af de næste par måneder, og så er det rart at kunne gå ned på sin lokale ambassade og stemme. 

Går du og overvejer at tage til udlandet næste år enten på en hel uddannelse eller på udveksling? Så er tiden kommet til at kigge på din ansøgning, da mange universiteter i udlandet har ansøgningsfrist i løbet af efteråret. Hvis det hele virker lidt som en uoverskuelig opgave, så fortvivl ej. Vi har nemlig samlet alle gode tips om studieophold i udlandet, og du kan f.eks. finde en liste over alle ansøgningsfrister, tips til at søge om SU, legater og guides til mange studielande. Du kan selvfølgelig også altid skrive til os, og vi læser også gerne din ansøgning igennem, hvis du har brug for et ekstra par “øjne”!

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode