Er du vores nye bestyrelsesmedlem?

Gen.Forsamling.2013

Der er 11 bestyrelsesmedlemmer i DSA, som inkluderer en præsident, vice-præsident og en kasserer. Bestyrelsen er ydermere opdelt i rådgivning og repræsentation, hvor de arbejder på forskellige aktiviteter, arrangementer og forbedringer indenfor deres arbejdsområder. 

Der er bestyrelsesmøder hver anden uge, og det foregår via Google Hangout, så man behøver derfor ikke at være fysisk tilstede, så længe at man har en internetforbindelse. Det forventes at bestyrelsesmedlemmerne deltager i minimum 75% af møderne, som foregår 11 måneder om året. Dette kan lyde af meget, men vi er yderst fleksible og forstår selvfølgelig, at  folk har eksaminer, familie og venner.

I DSA og bestyrelsen værdsætter vi forskellighed, da dette giver os muligheden for at se på udfordringer fra forskellige vinkler. Nogle vigtige komponenter, som er værdsatte, da det forbedrer DSA og gør arbejdet lettere, er at bestyrelsesmedlemmerne har erfaring med udlandsstudier, såsom udveksling, sommerskoler eller hele uddannelser på alle niveauer. Det er yderligere vigtigt, at bestyrelsesmedlemmerne kan arbejde med forskellige opgaver, er professionelle og kan arbejde selvstændigt.

Hvad får du ud af det?

Som bestyrelsesmedlem får du udviklet et stort professionelt og socialt netværk i Danmark og udlandet, som kan være vigtigt i dit senere liv. Udover det, så udvikles og styrkes dine kompetencer indenfor vigtige kompetencer, blandt andet professionalisme, at arbejde selvstændigt, kommunikation, projektledelse, håndtering af budgetter, public speaking, politik, samarbejdsevner, interkulturel kommunikation, diplomati, sociale medier, pressehåndtering, ekspert viden om Google Drive og ture til forskellige dele af Danmark.

Hvad skal du gøre?

For at stille op til DSAs bestyrelse, så skriv til Sørine Vesth Rasmussen, Præsident i DSA, på vesth@dsabroad.dk

Udover det skal du forberede 2-3 min tale om, hvem du er, hvorfor du skal vælges, hvad du kan bidrage med og hvilke arbejdsområder du gerne vil fokusere på. Du kan derefter vælge at dukke op fysisk, være med via Skype eller Google Hangout, eller sende din tale samt CV til vesth@dsabroad.dk eller andre du kender i bestyrelsen, som vil læse talen op på dine vegne.

Husk at kun DSA PLUS medlemmer kan stille op og stemme. DSA PLUS medlemskab koster 100kr/år.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode