DSA Open House i London

DSA UK inviterer unge danskere til åbent hus weekend i London d. 10. – 12. oktober 2014.

Vi har samlet danske ’lokale’ rundvisere til de bedste universiteter i London samt Oxford University og Cambridge University, som vil stå klar til at vise dig rundt på dine drømme universiteter.

Weekenden vil forløbe således at der vil være rundvisning lørdag i London samt en Q&A session hvor vi i DSA vil svare på mere generelle spørgsmål såsom ansøgningsprocessen via. UCAS, budget, krav, forventninger etc. Søndag vil man have mulighed for at tage til enten til Cambridge eller Oxford eller tage på sightseeing tur med DSA i London. Både fredag aften og lørdag aften tager vi på pub, hvor der er mulighed for at møde rundvisererne samt mange andre udenlandsstuderende til en uofficiel øl.

Weekenden vil foregå på dansk og koster 50 kr. for DSA Plus medlemmer og 200 kr. for basis medlemmer. Er du endnu ikke Plus-medlem, så meld dig til her.

Tilmelding

Tilmeld dig DSA Open House her.

Din tilmelding er endelig, når vi har modtaget betaling for weekenden. Betaling skal ske ved at donere DKK 200 (for basis medlemmer) eller 50 (for Plus medlemmer) her. Vi sender dig en bekræftigelsesmail, når vi har modtaget din betaling.

Rejse og indkvartering

DSA-UK står ikke får flybilletter, kost eller logi, men hvis du har brug for gode tips til at finde et billigt og centralt hostel i London, så skriv gerne til os.

Spørgsmål eller kommentarer?

Skriv til DSA UK.

Kontakt os

Hvis man har spørgsmål, som ikke er besvaret i denne artikel, eller brug for personlig vejledning, er man mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få hjælp af vores studievejleder.

Del:

Indhold

Har du overvejet at støtte DSA?

Vores artikler kan læses af alle, men vi opfordrer dem, der kan, til at blive betalende medlem. Det koster ikke meget og hjælper os til at kunne fortsætte med at hjælpe studerende i udlandet, da medlemskontingenter er vores eneste indtægtskilde.

Hvis du allerede er medlem, kan du logge ind nedenfor.

Email-adresse
Adgangskode
Husk mig
Glemt adgangskode